Aydın'da ‘Okulum Birinci' yarışması sonuçlandı‏

Aydın'da ‘Okulum Birinci' yarışması sonuçlandı‏

Aydın genelindeki okullar arasında düzenlenen “Okulum Birinci” yarışması sonuçlandı.

Aydın’da bulunan tüm okullar arasında kantini bulunmayan okullar kendi aralarında bahçe dalında, kantini bulunan okullar da kendi aralarında bahçe kantin dalında olmak üzere iki ayrı dalda oluşturulan komite tarafından yapılan değerlendirme sonuçları açıklandı.
“Okulum Birinci” yarışması için İl Kültür Müdürlüğü salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sabahattin Yakıcı’nın açış konuşmasıyla başlayan törene İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Kantinciler Derneği Başkanı Hüseyin Akgül, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yasemin Yılmaz ve Vahit Çopur ile Şube Müdürleri, Komite üyeleri ve okul yöneticileri katıldı.
Derece giren okullara yönelik gerçekleştirilen törende; Bahçe Dalında 1’inci olan Unicef Türkiye Milli Komitesi Seyda Kayhan Anaokulu, 2’nci olan Çine Evciler İlkokulu, 3’üncü olan Köşk Çiftlik İlk-Ortaokulu ile mansiyona layık görülen Efeler Eğrikavak İlk-Ortaokulu ile Bahçe Kantin Dalında; 1’inci Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2’nci Söke mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3’üncü olan Nazilli Menderes Anadolu Lisesi ve mansiyon alan Çine Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne teşekkür belgeleri verildi.
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) ile Aydın Esnaf Odası Başkanlığı Kahveciler Odası sponsorluğunda dereceye giren okullardan 1’incilere 750’şer, 2’ncilere 500’er ve 3’üncülere 250’şer lira hesaplarına yatırıldı.
Törende konuşan Aydın İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin Töre, “2013-2014 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen ‘Okulum Birinci’ yarışmasında il genelinde tüm okullar arasında iki ayrı dalda düzenlenen yarışmada dereceye giren okulları tebrik ediyorum. Yarışma sırasında değerlendirme komisyonu üyelerimiz okul okul gezip okullarımızın bahçe ve kantin düzenlemelerine bakmışlar, okullarımızı kendi alanlarında değerlendirip 1,2 ve 3’üncüler ile mansiyona değer okulları sıralamışlardır. Bundan sonraki Okulum Birinci yarışması değerlendirmeleri önümüzdeki eğitim öğretim yılının başında yapılacaktır. Dereceye giren okullarımız diğer okullara da örnek oluşturuyorlar. Bu nedenle bahçe ve kantin alanlarında gösterdikleri düzen ve uyumluluktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.