Aydın'da Polis İtfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri çılgın aşık için seferber oldu

Aydın'da Polis İtfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri çılgın aşık için seferber oldu

Aydın’da polis ve itfaiye ekipleri çılgın aşık için seferber oldu.

Bir binanın tepesinde intihar girişiminde bulunan genci ikna etmek için ekipler uzun uğraş verirken, bir süre sonra intihardan vazgeçen genç, çevredeki kalabalığın dağıtılmasını isteyip bu isteği yerine getirildikten binanın çatısından indi.
Olay gece Aydın merkez Efeler Mahallesi Köroğlu Caddesi 1457 sokak üzerindeki 5 katlı bir binanın çatısında meydana geldi. Edinilen bilgiye, kız arkadaşından ayrılması üzerine gündüz saatlerinde intihar edeceğini belirterek evden ayrılan 18 yaşındaki O.G.’nin yakınlarının ihbarı üzerine polis şahsı aramaya başladı. Gece Köroğlu Caddesi üzerine bir şahsın silahla havaya ateş edip 5 katlı inşaatın çatısına çıktığını ve intihar edeceği yolunda ihbar alan polis ekipleri bölgeye gittiklerinde aramakta oldukları 18 yaşındaki O.G. isimli aşık ile karşılaştı.
“SEVDİĞİ KIZIN EVİNİN KARŞISINDA İNTİHAR EYLEMİ YAPTI”
Binanın çatısında ekinde silah ile intihar eyleminde bulunan şahsı bir yandan polis ekipleri intihardan vazgeçirmeye çalışırken, diğer yandan itfaiye ekipleri de binanın dibine branda açtı. Mahalle sakinlerini ayağa kaldıran genç aşık, bölgeye gelen annesi ile yakınlarının ve polis ekiplerinin tüm çağrılarına rağmen intihar edeceğini belirterek eylemini sürdürdü. Gencin intihar için özellikle 1457 sokak üzerini seçmesinin nedeninin ise aynı sokakta sevdiği kızın oturmasından kaynaklandığı öğrenildi. Üniversitede okuduğu öğrenilen O.G. bir süre sonra aşağıya inmesi için polis ekiplerinin toplanan kalabalığı dağıtması şartını öne sürdü. Ambulansların da hazır bekletildiği olayda binanın çevresinde bekleyen meraklı kalabalık dağıtıldıktan sonra polis ekiplerine teslim oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.