Aydın'da sarı-kırmızılılar için gece

Aydın'da sarı-kırmızılılar için gece

Galatasaraylılar kaynaşma gecesinde bir araya geldi

Aydın’da yaklaşık 2013 yılında Dr. Eralp Atay ve bir grup Galatasaraylı tarafından kurulan Aydın Galatasaray Taraftarları Derneği düzenlenen gecede bir araya geldi. Oldukça renkli geçen gecede yediden yetmişe onlarca taraftar hem kaynaştı hem eğlendi. Geceye Galatasaraylı olmamasına rağmen GS’li dostlarının gecesine destek olmak amacıyla katılan başka takımlardan da çok sayıda davetli katıldı.
Aydın-Muğla yolu üzerindeki bir restoranda düzenlenen yemekli geceye birçok taraftar forması ile katılırken bazı taraftarlar aile boyu katılım sağladı.
Aydın Galatasaray Taraftarları Dernek Başkanı Eralp Atay, 4 yıldızlı bir cimbom gecesi yaptıklarını belirterek “Spor; Sevgi, dostluk, kardeşlik, centilmenlik ve rekabettir. Ancak sporda şiddete hep hayır dedik her zaman hayır diyoruz. Bu gece bizim ortak noktamız Galatasaray. Bütün yöneticiler herkes gelip geçicidir. Önemli olan 110 yıllık ulu çınar Galatasaray Spor Kulübü. Galatarasaylılık kalplerdeki yıldız göklerdeki aydır. Galatasaray aşktır, sevgidir sevdadır. Galatasaray renktir coşkudur. Galatasaray gururdur. Galatasaray Mektebi harbiye öğrencilerinin kendi öğrenimlerini bir kenara bırakıp ülkenin menfaati uğruna Çanakkale´de savaşmaktır Galatasaraylılık” diye konuştu.
Geceye; yönetici ve taraftarların yanı sıra Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, AYESOB Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Marangozlar Odası başkanı Süleyman Algün, AYESOB Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, Aydın’ın ünlü avukatlarından Namık Atabay, yine ünlü ortopedi hekimlerinden İsa Yıldız ve pek çok isim katıldı.
Davetlileri, Başkan Dr. Eralp Atay ve yönetim kurulu üyeleri Emgin Polat, Ömer Arslan, Ömer Uluer, Hasan Muti, Cengiz Arıcıoğlu kapıda karşıladı.
Yemekli gecede sanatçı Armağan Uzun taraftarları ve davetlileri söylediği eserlerle eğlendirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.