Aydın'da sessiz propaganda dönemi başladı

Aydın'da sessiz propaganda dönemi başladı

Aydın'da sessiz propaganda dönemi başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 26. Dönem Aydın Milletvekili adayı Musa İlhan, sesiz propagandaya başladı. Türkiye’nin çok kritik günleri yaşadığı bir dönemde yaşananların daha iyi irdelenebilmesi için yaklaşık 1 asır önce yaşananları dikkat çeken MHP Aydın Milletvekili Adayı Musa İlhan Kurtuluş Savaşı Mücadelesi’nin planlı olarak başlatıldığı Malgaç Baskını’nın yaşandığı bölgede seçim çalışması yaptı. İlhan Sultanhisar’da ülkede yaklaşık 1 asır önce yaşanan olayların vesikalarının bulunduğu kitaplarını dağıttı.
Türkiye’nin yaşadığı sıkıntılı durumlardan kurtulması için mutlaka geçmişini iyi irdeleyip, geleceğini de buna göre yön vermesi gerektiğini belirten MHP’li Aday Musa İlhan, Sultanhisar ve Atça’da kapı kapı dolaşıp vatandaşlara ve toplu yaşam mahallerine Kurtuluş Savaşı dönemlerinde yaşanan olaylara ilişkin gazetelerin manşetlerinden oluşan kitaplarını hediye etti.
“TOPLUMU BİLİNÇLENDİRMEK ASIL GAYEMİZ”
Ankara’da meydana gelen ve yaklaşık 100 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kaynağı ve amacı ne olursa olsun şiddetle kınadığını belirten MHP’li Aday Musa İlhan, “Gün hasım olma günü değil hısım olma günüdür. Bugün daha çok birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Bugün birlik olmayacaksak ne zaman olacağız. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Tüm vatandaşlarımıza uyanık ve bilinçli olmaya davet ediyorum. Tarih tekerrürden ibaret. Eğer hazırlayıp verdiğimiz kitaplar incelenirse yaşananların tamamının ülkemiz üzerinde oynanan oyunun bir parçası olduğu açık seçik görülecektir. Böylesine acı bir günde siayset yapmaktan ziyade halkımıza acı gerçekleri haykırmak istiyorum. Türkiye bir Suriye durumuna düşürülse sığınabileceğimiz bir yer var mı? Ne olur oyuna gelmeyelim” dedi.
Sultanhisar’dan sonra Atça Beldiesi’ne de ziyaret eden İlhan, halkın elini sıkıp kitaplarından dağıtarak ülkenin kurtuluşu için herkesi bilinçli olmaya çağırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.