Aydın'da şüpheli ölüm

Aydın'da şüpheli ölüm

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir doğalgaz şantiyesinde çalışan gece bekçisi, iki araç arasında sıkışarak ölmüş halde bulundu.

Olay, bu sabah saat 07.00 sıralarında Zeybek Mahallesi 1965 Sokak No 3’te, doğalgaz firmasına ait şantiyede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 yıldır şantiyede gece bekçisi olarak görev yapan Yavuz Boz (35), en son dün gece saat 23.30 sıralarında mesaiden çıkan arkadaşları tarafından görüldü. Sabah mesaiye gelen işçiler şantiyeye girdiklerinde, Boz’u 09 U 2089 plakalı pikap ile 09 HR 359 plakalı kamyon arasında ayakta sıkışmış halde buldu.
Yavuz Boz’un hayatından endişe eden arkadaşları, 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Araçlardan birinin geri çekilmesiyle yere indirilen Boz’un hayatını kaybettiği belirlendi. İki araç arasındaki 50 santimetrelik mesafede sıkışarak hayatını kaybeden Boz’un cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yavuz Boz’un, kilolu olmasından dolayı sıkışmış olabileceği iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.