Aydın'da şüpheli yangın

Aydın'da şüpheli yangın

Aydın'da şüpheli yangın

Aydın Güzelhisar Mahallesi 7 Eylül Caddesi üzerinde bulunan bir müstakil evde meydana gelen yangında müstakil ev tamamen yanarken, evini alevler içinde gören şahıs da fenalık geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan şahıs müşahede altına alındı.
Olay öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre eşi ile arası açık olduğu öğrenilen N.Y. isimli şahsın ikamet ettiği müstakil evden dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu Aydın Büyükşehir İtfaiyesi’ne bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri evde elektrik olduğu için yangına müdahale etmekte zorlanınca bölgeye gelen polis ekiplerinin de yardımı ile ADEM ekipleri yangın mahalline çağrılıp elektrikler kesildi. Müdahale edilen yangın çevreye sıçramadan söndürülürken, yangın sırasında evde ve alkollü olduğu belirtilen N.Y. simli şahıs evden çıkarıldı. Dışarı çıkarıldıktan sonra durumun ciddiyetini gören N.Y. fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.
Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangının N.Y.’nin arası açık olan eşi tarafından çıkarıldığı iddia edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.