Aydın'da tarıma değer katanlara ödül verilecek

Aydın'da tarıma değer katanlara ödül verilecek

Tarıma değer katanlar ödülleri yarışması bilgilendirme toplantısı Aydın Ticaret Borsası Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bircan, Deniz Bank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Şube ve İlçe Müdürleri ile birlikte Aydın İli genelinde köylerde çalışan Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekimi çalışanlar katıldı. Toplantıda Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan bir sunum yaparak tarım bankacılığı ve yapmış oldukları tarımsal sponsorlukları hakkında bilgi verdi.
İl Müdürümüz Mustafa Bircan konuşmasında "Bakanlığımız tarafından tarımsal yayımın önemini vurgulamak, yoğun bir emek ve kaynak harcanan ve uzun bir süreç olan tarımsal yayıma gönül veren kişileri motive etmek, yayım personelinin yaptığı başarılı çalışmalardan herkesin haberdar olmasını sağlamak amacıyla ‘Tarıma Değer Katanlar Ödülleri’ verilecektir” dedi.
Geleneksel hale getirilmesi hedeflenen bu etkinliğe katılımla ilgili açıklamalar, aday gösterme formları ve konuyla ilgili afiş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Bakanlığı’nın internet sayfalarında duyurular bölümünde "Tarıma Değer Katanlar Ödülleri" başlığı altında yer alıyor. Denizbank A.Ş. nin finansal destek sponsorluğu ile verilecek ödüllerin, Mayıs ayında düzenlenecek bir törende dağıtımı planlanıyor. Müracaatlar 3 Nisan tarihinde sona erecek olup başvuruların Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’na yapılması gerekiyor.
Aydın’da gerçekleştirilen, katılımla ilgili hususlara uygun bireysel çalışmaların ve projelerin söz konusu etkinliğe aday gösterilmesi, personelin motivasyonuna, paylaşıma ve diğer illerin yararlanmasına imkan sağlayacak.
Yarışma Bireysel çalışmalar ve Projeler kategorisi olmak üzere iki kategoride düzenlenecek. Yarışma sonunda Bireysel kategorisinde Kadın ve erkek yayımcılar dalında ayrı ayrı ve Projeler kategorisinde ayrı olmak üzere 1.’lere 5 bin TL, 2.’lere 3 bin TL, 3.’lere 2 bin TL Denizbank hediye çeki, ayrıca birer adet Jüri özel Ödülü ile Deniz bank özel ödülü olarak 2 bin TL Denizbank hediye çeki verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.