Aydın'da tekli eğitim hazırlıkları sürüyor

Aydın'da tekli eğitim hazırlıkları sürüyor

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Aydın’da tekli eğitime geçilmesi için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İnsan Kaynakları biriminin düzenlediği organizasyonda İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Öğretmenevinde düzenlenen kaynaşma programı öncesinde Efeler Halk Eğitimi Merkezi’nin toplantı salonunda çalışanlarına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, daha sonra İnsan Kaynaklarından sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı A. Tansel Sarayköylüoğlu, Şube Müdürleri ve tüm personel ile kahvaltıda buluştu.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline seslenen Pervin Töre, yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek; “İlimizde eğitim alanında hiç bir hizmetin aksamaması ve tek bir öğrencimizin mağdur olmaması için gece gündüz çalışıyoruz. Aydın’ımızda standartları sürekli yüksek tutmayı hedefliyoruz. Ayrıca göreve geldiğimiz tarihten bu yana 50 okul inşa ederek, yaklaşık 2 bin derslik kazandırdık ve ilimizde tekli eğitime geçmek için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sosyal aktivitelerimiz moral ve motivasyonunu artırmak için devam edecek. Yapmış olduğunuz tüm hizmetler için de tüm personelime tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.