Aydın’da televizyon hamlesi

Aydın’da televizyon hamlesi

Aydın’da televizyon hamlesi

Daha önde yerel bazda ve internet alanında televizyon yayıncılığı yapan Serhan Seyhan yaptığı açıklamada MMC Tv’nin uydu yayın haklarını satın aldığını belirterek “MMC-News24, Aydın ve Ege Bölgesi’nin, dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Gecikmiş bir projeyi hayata geçirdiğini bu konuda uzun süredir çalışmalarının olduğunu belirten Serhan Seyhan, “Ege Bölgesi, Aydın merkezli yeni bir uydu kanalına kavuşuyor. Türkiye telif haklarını satın aldığımız News 24 kanalı, MMC Tv’nin uydu yayın haklarını satın aldı. Deneme yayınlarına başladık. MMC-NEWS24, Aydın ve Ege Bölgesi ağırlıklı olara, tüm dünyaya uydudan yayın yapacak. İlerleyen süreçte ise dolu dolu haber ve diğer programlarıyla izleyici ile buluşacak olan MMC-NEWS24 Kanalı, sürpriz yayınlara da imza atmaya hazırlanıyor” dedi.

 

Sözleşmeleri imzaladıklarını yayının da 11916 sembol 30000 V’den izlenebileceğini kaydeden Serhan Seyhan, “Uzun uğraşlar sonucu bölgeye kazandırmayı başardığımız MMC TV uydu yayınını bölgede bu işe gönül vermiş tüm duayen isimlerle beraber bölgenin ve Türkiye’nin yeni vazgeçilmez ekranı olma parolası ile yola çıkıyoruz. Bu projede maddi manevi emeğini bizden esirgemeyen sayın Gazi Karadağ üstada çok teşekkür ediyorum” diyerek destek veren herkese teşekkür etti. Seyhan, yeni dönemde program ve habercilik anlayışı ile yepyeni konsept ile hazırlıklarını tamamladıklarını kaydederek “Kimsenin değil herkesin kanalı olarak sizlerleyiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.