Aydın’da trafik kazası 1 ölü, 2 yaralı

Aydın’da trafik kazası 1 ölü, 2 yaralı

EKMEK TEKNESİ İLE TRAFİK KAZASI GEÇİREN ŞAHIS FECİ ŞEKİLDE HAYATINI KAYBETTİKAZA VE KAZADA ÖLEN TALİHSİZ ADAM, GÖRENLERİN YÜRKLERİNİ DAĞLADI


Gerçek Gazetesi
Aydında meydana gelen trafik kazasında bir kişi feci şekilde hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Hafta sonu olmasına rağmen işten döndüğü öğrenilen talihsiz şahsın feci ölümü görenlerin yüreklerini dağladı.
Kaza pazar günü akşam üzeri saat 17:15 sıralarından Aydın Merkez Eski Sanayi Kavşağında meydana geldi. Birden daraldığı için mühendislik hatası olduğu ileri sürülen ve sürekli kazaların yaşandığı kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırma çarpan Eşref Akmaz (43) yönetimindeki 09 DE 615 plakalı soba odunu yüklü kamyonet takla atarak ters döndü. Kazada sanayide içi olduğu bildirilen ve ek para kazanmak için Pazar günü de çalıştığı öğrenilen Eşref Akmaz feci şekilde hayatını kaybetti. Kamyonette yolcu olarak bulunan Emrah Terzi ve İsmail Değirmenci ise hafif yaralandı. Kaza sonucu kamyonet hurda yığınına döndü.
Kaza nedeniyle Denizli-Aydın yolu bir süre trafiğe kapandı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.