Aydın'da traktör kazası

Aydın'da traktör kazası

Aydın'da traktör kazası

Aydın’ın Köşk İlçesi’ne bağlı Cumaderesi Köyü’nde meydana gelen traktör kazasında yuvarlanan traktörün sürücüsü burnu bile kanamadan kurtuldu. Kazayı görenler traktör sürücüsünün burnu bile kanamadan kazadan kurtulmasını büyük bir şans olarak yorumlarken, traktör sürücüsünün tente sayesinde kurtulduğu belirtildi.
Kaza gündüz saatlerinde Köşk Güzelköy ile Cumaderesi arasındaki zeytinliklerin bulunduğu bölgede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yönetimindeki 09 NC 789 plakalı traktör ile bahçeden zeytin odunu saran Ali Şahin, köye doğru seyir halindeyken traktörün kayması sonucu römorkla birlikte traktör yuvarlandı. Zeytinliğe yuvarlanan traktör devrilirken bu sırada direksiyonda bulunan Ali Şahin de tente demirleri sayesinde ezilmekten kurtuldu.
Devrilmeli traktör kazalarında genellikle sürücülerin ağır darbe aldığını belirten aynı zamanda kendisi de traktör ve kepçe operatörü olan Mülayim Avcı, “Kazaya üzüldük ama arkadaşımızın böylesi bir kazadan burnunun bile kanamaması sevindirici” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.