Aydın’da Turizm Haftası kutlamaları kültür gezileriyle başladı

Aydın’da Turizm Haftası kutlamaları kültür gezileriyle başladı

Aydın’da Turizm haftası kutlamaları il genelinde bulunan ören yerlerine düzenlenen kültür gezileriyle başladı.

cısı Dr. Ömer Faruk Günay da katılarak katılımcılara Turizm Haftasının yanı sıra Afrodisias ile ilgili bilgiler verdi ve özellikle geziye katılan öğrencilerden Afrodisias’ı tanıtmalarını istedi.

 

Turizm Haftasının açılışı ise Aydın Müzesi’nde gerçekleştirildi. Müze konferans salonunda başlayan etkinlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler adına saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşının okunmasının ardından Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra Müze Sergi Salonuna geçilerek hep birlikte tarihi eserler gezildi. Müze yetkilileri tarafından müzedeki eserler hakkında katılımcılara bilgi verildi.


 

Aydın’daki Turizm Haftası kutlamaları 19 Nisan 2017 tarihinde fotoğraf sanatçılarının katılımıyla Efeler ilçesinde kültürel, tarihi ve turistik mekanlara yönelik düzenlenecek foto safari etkinliğiyle devam edecek. 22 Nisan 2017 tarihinde yetkililerin katılımıyla düzenlenecek Turizm Tanıtma Platformu Toplantısı ile sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.