Aydın’dan atletizmde Balkan derecesi

Aydın’dan atletizmde Balkan derecesi

Aydın’dan atletizmde Balkan derecesi


Gerçek Gazetesi
Aydınlı atlet Fadime Sarı, Romanya"da yapılan Balkan Dağ Koşusu"nda 4"üncü olarak büyük bir başarıya imza attı.
18 Haziran 2014 tarihinde İzmir"de yapılan Türkiye Gençler Şampiyonda 3000 metre engellide Türkiye 3"üncüsü ve 22 Haziran 2014 tarihinde Antalya"nın Akseki ilçesinde yapılan Avrupa Dağ Koşusu Milli Takım Seçmelerinde 3"üncü olarak Milli Takıma seçilen Fadime Sarı, Balkan Dağ Koşusu"nda 4"üncü oldu.
Fadime Sarı, Ankara"da yapılacak olan Federasyon deneme yarışlarında 3000 metre engelli branşında ABD"de yapılacak olan Dünya Gençler Şampiyonası baraj derecesini geçmek için koşacak.
Başarılı atlet Fadime Sarı ve antrenörü Muzaffer Kaplan, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın"ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Zeynel Akın, “Öncelikle bu başarılı kızımızı ve antrenörü Muzaffer Kaplan"ı tebrik ediyorum. Fadime SARI"nın katıldığı her şampiyonadan eli boş gelmemesi bizi çok gururlandırıyor. Ayrıca aldığı Balkan 4"üncülüğü de bizi çok onurlandırdı. Ankara"da yapılacak olan Federasyon deneme yarışlarında inşallah iyi bir derece alır ve ABD"de yapılacak olan Dünya Gençler Şampiyonasına katılmaya hak kazanır. Şimdiden başarılar dilerim” dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.