Aydın’ı ADܒlü Habibe temsil edecek

Aydın’ı ADܒlü Habibe temsil edecek

Aydın’ı ADܒlü Habibe temsil edecek


█ Gerçek Gazetesi
2009"da Çineli Harun Manavak'ın birinci olduğu Popstar yarışmasında bu sezon Aydın'ı, Adnan Menderes Üniversitesi'nde müzik eğitimi alan Habibe Gümüştepe temsil edecek.
"Popstar 2013" adıyla yayınlanacak programın Aydınlı yarışmacısı Habibe, Aydın'ı tanıtmak için elinden geleni yapacak. İlk bölümü 21 Mart Perşembe günü ekrana gelecek olan yarışma 13 hafta devam edecek. 16 yarışmacı ile 13 hafta sürecek olan yarışmanın jürisinde Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Serdar Ortaç ve Demet Akalın gibi Türk müziğinin önemli isimleri bulunuyor. Zorlu elemelerde rakiplerini eleyerek son 16 yarışmacının arasına girmeyi başaran Habibe Gümüştepe, "Aydın"ın en iyi şekilde tanıtılması için elimden geleni yapacağım" dedi.
ADÜ"DE MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ OKUDU
Aydın'ın tanınmış müzisyenlerinden Aydın Gümüştepe'nin kızı olan Habibe, "Çocukluğumdan bu yana müziğin içindeyim. Hayalim müzik öğretmeni olmaktı. Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesine 1.'likle girdim. Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümünü de dereceyle kazandım. Müzik öğretmenliğini bitirerek ilk hayalimi gerçekleştirdim. 10 yıldır da profesyonel olarak Aydın'da, babam ile birlikte sahne alıyorum. Babamın da tecrübeleri sayesinde Aydın"da iyi bir noktada bulunduğumu düşünüyorum. Bunun da en güzel kanıtı Popstar 2013 elemelerini kazanmam oldu” ifadelerini kullandı.
Popstar 2013"te kendine güvendiğini, Ege"nin ve Aydın"ın desteğiyle derece elde edeceğine inandığını kaydeden Habibe Gümüştepe, “İnşallah başarılı olacağım" diye konuştu.
Habibe Gümüştepe, rakiplerine de başarı dileğinde bulundu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.