Aydın’ın en büyük trolü belli oldu

Aydın’ın en büyük trolü belli oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik muhalif haberlerin Koçarlı Belediye personeli tarafından çalışanlara ve muhalefetteki parti üyelerine servis edildiği ortaya çıktı.

Koçarlı Belediyesi’nde çalışan bir bayan tarafından whatsapp üzerinden dağıtılan mesajların belediye personeli tarafından sosyal medyada paylaşılması isteniyor.

Koçarlı Belediyesi personeline Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik algı içerikli haberleri paylaşması için baskı yapıldığı ortaya çıktı. Daha önce hakkında sahte diploma soruşturması olan ve konuyla ilgili ceza aldığı bilinen kişinin  Koçarlı Belediyesi’nde çalışan yakını tarafından whatsapp yoluyla personele gönderilen haber linklerinin sosyal medyada paylaşılması için baskı yapıldığı iddia edildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi hakkında çıkan tüm olumsuz haberlerin Sahte diploma düzenletmekten ceza alan kişinin yakını tarafından belediye personellerine servis edildiği ve sosyal medya hesaplarından paylaşanların ekran görüntüsü atarak paylaşımlarını doğrulamasını istediği öğrenildi. Haberleri paylaşmayanların ise işten çıkarma tehdidiyle karşı karşıya kaldığı söyleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.