AYDIN'IN GENÇ ÖĞRETMENLERİNE MİLLİ EĞİTİMDEN JEST

AYDIN'IN GENÇ ÖĞRETMENLERİNE MİLLİ EĞİTİMDEN JEST

AYDIN'IN GENÇ ÖĞRETMENLERİNE MİLLİ EĞİTİMDEN JEST

 
  AYDIN (İHA) - Eğitim hayatını tamamlayıp öğretmen olarak Aydın’a ataması yapılan genç öğretmenler Aydın’a ayak basar basmaz Milli Eğitim Müdürlüğünün jestiyle karşılandı. Otogardan müdürlük servisleriyle alınan öğretmenler, Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre tarafından öğle yemeğinde ağırlandı.  
  2014 Yılı Eylül döneminde Aydın’a ataması yapılan 81 genç öğretmen, Aydın Şehirlerarası otobüs terminalinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurulan stantta görev alan rehberler tarafından karşılanarak servis arabaları ile Aydın Öğretmenevine getirildiler. Öğretmenevinde yapılan görev tebliğ iş ve işlemlerinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 3 aday öğretmen ile Valilik makamına geçerek Vali Erol Ayyıldız’ı çiçek sundular.
  İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin başkanlığında, Efeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen tanışma toplantısına İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişler Başkanı Oktay Deniz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.
  İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Aydın’a yeni atanan genç öğretmenlere, ilin eğitimdeki yeri ve durumu hakkında istatistiki bilgiler verdi. Genç öğretmenlere nasihatlerde bulunan Töre, “ Sizler eğitimde marka şehir olan gökyüzünün altında, en güzel yeryüzü olarak nitelenen şehre geldiniz. Yapacağınız bu öğretmenlik mesleği, diğer mesleklerden farklıdır. Bu meslekte yorulmadan usanmadan yılmadan ve sevginizi katarak çalışmalısınız. Değişim ve gelişime ayak uydurarak kendinizi sürekli geliştiriniz. Başarılı öğrenciler yetiştirebilmeniz için öncelikle kendinizi geliştirmelisiniz. Bir öğrenciye kıllık kıyafetinden dolayı yâ da okula geç gelmesinden dolayı yargılamadan önce o öğrenciyi tanıyın, evine kadar gidin ailesiyle tanışın ona göre davranın. Bizim öğretmenlik yaptığımız yıllarda üst düzey yöneticilerimize ulaşamazdık. Ama ben bu kuralları kabul etmiyorum, benimle direk görüşebilirsiniz” dedi.
  Cep telefonu numarasını bütün öğretmenlere verdikten sonra öğretmenlere yeni görevinde mutluluk ve başarılar diledi.
  İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre tarafından öğretmenevinde verilen öğle yemeğinden sonra ataması yapılan öğretmenler, yeni görev yerlerine gönderildiler.

aw199693_03.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.