AYDIN'IN GÜVENCESİ ÇERÇİOĞLU'DUR

AYDIN'IN GÜVENCESİ ÇERÇİOĞLU'DUR

KULAKSIZ: ‘’ HALKA HİZMET HAK'KA HİZMETTİR.’’

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükehir Belediyesi  Su ve Kanalizasyon (ASKİ) ekipleri  kışın gelmesi ile birlikte  başlayan su taşkınlarına karşı önlem alırken, dere yataklarından geçen yolların sağlıklı olması için büz döşeme çalışmalarını arttırdı.

Söke ilçesi’nin Demirçay Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta yağışların artmasıyla birlikte dere yatakları tıkanmış, Demirçay halkı sel nedeniyle sorun yaşamıştı. Olayın ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi Böge Koordinatörü Fatih Akkentli ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Demirçay Mahallesi’ne gidip; oluşan sorunları birebir vatandaşla iletişime geçerek gerekli tespitleri yaptılar. Tespitler sonrasında ertesi gün ASKİ ekipleri vatandaşın imdadına yetişerek; yağmur sularından dolayı bozulan yolların daha sıhhatli olabilmesi için dere yataklarına ve su kanallarının geçtiği yerlere büz döşeme çalışmalarına başladı.

Demirçay Mahallesi dere yatağında Q600’lük büzler ASKİ ekipleri tarafından vatandaşın mağdur olmaması için Q1000’lik büzler ile değiştirildi. Demirçay Mahalle Meydanı’na ASKİ ekipleri daha önce küçük dereciklere vatandaşın mağduriyetini önlemek için büz döşemişti. Bu çalışmaları kışın da devam ettiren Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri sağlıklı ulaşım için çalışmaları devam ettiriyor.

"Her zamanki gibi; imdadımıza Büyükşehir Belediyesi yetişti" diye konuşan Demirçay Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, ‘’Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğu, kırsal alanda yaşayan vatandaşların imdadına yetişiyor. Bizleri insan yerine koyduğu için çok mutluyuz. Hizmet kapımıza kadar geliyor. Vatandaşımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Kendi çöpünü, çalısını, otunu derenin içine kimse atmasın. Çöpleri atıyorlar, dere taşıyor. Sonra ‘Vay efedim, Büyükşehir nerede?’ Büyükşehir burada, yanımızda. Her zamanki gibi; imdadımıza Büyükşehir Belediyesi yetişti. Allah razı olsun başkanımızdan. Her zaman yanındayız.’’ şekinde konuştu

‘’SAYIN ÇERÇİOĞLU GÜVENCEMİZ!’’

7’den 70’e Topuklu Efe’nin adını herkes biliyor. Bundan 10 yıl önceki Belediye Başkanının adını sorsan kimse bilmez şeklinde konuşan Demirçay Mahalle Muhtarı Hüseyin Kulaksız, ‘’Burada yağışlardan çokluğundan kaynaklı bir dere taşkını meydana geldi. Sorunu yaşadıktan sonra Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’yi aradık. Fatih Bey ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri anında müdahale ettiler. Ekipler ertesi gün 1000-1200’lük büzleri dere yatağına yatırma çalışmalarına başladılar. 7’den 70’e Topuklu Efe’nin adını herkes biliyor. Bundan 10 yıl önceki Belediye Başkanının adını sorsan kimse bilmez. Neden biliyor musunuz? Ekmeğinde tutun; yoluna kadar her türlü hizmeti Demirçay halkına sağlıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve Bölge Koordinatörümüzden Allah razı olsun. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile yaklaşık 5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Demirçay köyü halkı adına ve kendi adıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

haber-foto-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.