Aydın’ın sorunlarını görüştüm

Aydın’ın sorunlarını görüştüm

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu:Aydın’ın sorunlarını görüştüm


Gerçek Gazetesi
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Aydın mitingi öncesi ve sonrasında özel görüşmesi kulisleri hareketlendirdi. Gerçek Gazetesi"nden Durmuş Tuna"ya yaptığı açıklamada Aydın"ın sorunlarını görüştüğünü açıklayan Çerçioğlu, “Türkiye Cumhuriyeti"nin Başbakanı ile görüşmemden doğal ne olabilir ki. Sayın Başbakan Erdoğan"a Aydın"ın sorunlarını ilettim. Bu görüşmenin altında başka şeyler aramak gereksiz ve yersizdir.” dedi.
Başkan Çerçioğlu"nun Başbakan Erdoğan"a Aydın"ın sorunlarını bildirmesi bazı kesimlerce farklı yorumlanması ise şaşkınlık yarattı.
Ak Partiye geçeceği iddiaları da gündeme geldi. Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise, görüşmeye farklı yorumlar getirdi. Erdem, “Sn Çerçioğlu özel görüşmede Sn Erdoğan'a desteğini bildirmiş olabilir. Aydın B.Ş.B. Başkanı Ö.Çerçioğlu'nun Sn Başbakan ile özel görüşmesi sonucunda Aydın kamuoyu Sn Çerçioğlu'nun Ak Parti'ye geçebileceğini konuşuyor” açıklamasını yaptı.
Özellikle AK Parti cephesinden yapılan açıklamalar anlamsız bulunurken, AK Parti Aydın Milletvekilleri Semiha Öyüş ve Mehmet Erdem"in beyanatları etik bulunmadı.
Her iki milletvekilinin de alaycı ve küçümseyen üslup kullanmaları görüşmeden rahatsız olduklarını gösterdi. AK Parti seçmeni bile milletvekillerinin takındıkları üslübu doğru bulmazken, “Kendileri de Aydın Milletvekili olarak görüşmeye destek vermeliydiler. Bu görüşmeden neden rahatsız olduklarını anlayabilmiş değiliz. Alaycı bir üslup takınarak yapılan açıklamaları tasvip etmiyoruz.” dediler.
Aydın"ın sorunlarının takipçisi olması gereken Aydın Milletvekilleri Semiha Öyüş ve Mehmet Erdem"in rahatsızlığının Aydın"ın sorunlarının direkt olarak Başbakan Erdoğan"a iletilmesinden kaynaklandığı sanılıyor. Başkan Çerçioğlu"nun aracısız ve çok rahat bir şekilde Başbakan Erdoğan ile görüşmesi AK Parti Aydın Teşkilatında rahatsızlık yarattı.
Siyasi kulislerde; Başbakan Erdoğan"ın Aydın İl Başkanı Sadık Atay başta olmak üzere Aydın Milletvekillerine, “Aydın"ın sorları neden çözülmüyor. Derhal sorunların takipçisi olun” dediği konuşuluyor.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun sorumluluk bilinciyle hareket ederek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bire bir görüşmesi ve Aydın"ın sorunlarını iletmesi Aydın halkından taktir aldı. Kendisini eleştirenler ise ucuz siyaset yapmakla eleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.