Aydın’ın Sultanları rakibini sahadan sildi

Aydın’ın Sultanları rakibini sahadan sildi

Başkan Çerçioğlu “Tüm sporcularımızla gurur duyuyorum."

Gerçek Gazetesi

CEV Challange Kupası’nda fırtına gibi esen Aydın’ın Sultanları çeyrek final ilk maçında 3-2 skorla mağlup ettiği Yunanistan’ın AO Thiras takımını rövanş maçında da 3-0 gibi net bir skorla yenerek adını yarı final yazdırdı. Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen heyecanlı mücadeleye hızlı başlayan ve serinin ikinci maçını 3-0 kazanan Aydın’ın Sultanları adeta rakibini sahadan sildi. Karşılaşmada ilk seti 25-16 kazanan Aydın, ikinci seti de 25-15 kazandı. Üçüncü sette rakip AO Thiras direnç gösterse de Aydın bu seti de 25-19 kazanarak 3-0'la AO Thiras'ı eleyerek yarı finale yükseldi.

Yunanistan’ın Santorini adasında bulunan Dappos Karterados Spor Salonunda gerçekleşen ilk maçta muhteşem bir performans sergileyerek geriye düştüğü maçta kritik sayılarla öne geçen ve kazanan Aydın’ın Sultanları, serinin ikinci maçında rahat bir galibiyet aldı.

Aydın’ın Sultanlarının yarı finaldeki rakibi İsviçre ekibi Kanti’yi deplasmanda ve evinde 3-0 ve 3-1 yenerek eleyen Slovenya temsilcisi GEN-I Volley takımı oldu. Aydın’ın Sultanları heyecan dolu müsabakanın ilkine 27 Şubat Çarşamba günü Slovenya’nın Nova Gorica kentinde çıkacak, rövanş ise 6 Mart Çarşamba günü Aydın’da oynanacak.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sporcuları kutladı. Başkan Çerçioğlu “Tüm sporcularımızla gurur duyuyorum. Prestijli bir turnuvada Aydın adına ilkleri gerçekleştiriyorlar. Gururumuz Aydın’ın Sultanlarını gönülden kutluyorum.” dedi.

ekran-resmi-2019-02-14-12.52.25.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.