Aydın’ın tanıtım atağı

Aydın’ın tanıtım atağı

MITT Moskova Uluslar arası Turizm Fuarı’nda stant açan Aydın’ın tanıtım atağı devam ediyor.


█ Gerçek Gazetesi
MITT Moskova Uluslar arası Turizm Fuarı"nda stant açan Aydın"ın tanıtım atağı devam ediyor. Standın yoğun ilgi gördüğünü belirten Aydın Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, fuarda Aydın"ı en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.
Yoğun ilgi gören Aydın standına Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, ve Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı başta olmak üzere çok sayıda ziyaretciyi ağırladıklarını kaydeden Aktakka,“İlimiz Stanında Aydın Kültür Turizmiyle ilgili Apollon, Millet, Priene, Magnesia, Tralles, Nysa, Alinda, Alabanda, Aphrodisias ve diğer ören yerleri, halk kültürüne dayalı ürünlerimiz; deniz, kum, güneş turizmine yönelik olarak Kuşadası, Davutlar, Güzelçamlı Milli Park, Didim Altınkum sahilleri ve Akbük sahilleri; Doğa Turizmiyle ilgili olarak Menderes Deltası, Karina, Milli Park Faunası, Madran Yaylası, Paşa Yaylası, Karacasu Yaylası, İlimiz Traking alanları ve Termal Turizmi olarak genel potansiyelimiz tanıtılmaktadır. Aydın Ticaret Borsası"nın ilimiz tanıtımına katkı olarak hazırladığı incirlere fuarda ki ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor” dedi.
Ziyaretçilere, ilin turizm potansiyellerinin yanında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü"nce hazırlanmış olan broşür, kitapçık, harita, cd ve afişlerin dağıtıldığını kaydeden İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, “Bunlarla birlikte her fuarda İlimiz tanıtımına büyük katkı sağlayan Aydın Ticaret Borsası"nın yeni ambalajıyla hazırlamış olduğu Aydın İnciri Aydın standında ikram edilmektedir” diye konuştu.
MITT Moskova Uluslararası Turizm Fuarında Aydın İlinin tanıtımı için Vali Kerem Al Başkanlığında; İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Ülkesel Profesyonel Turist Rehberi İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ahmet Demir, Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, İl Genele Meclisi Turizm Komisyonu Üyeleri Cahit Kaya, İsmail Kaya, Orhan Ateş, Abdurrahim Öztürk, Mehmet Şakir Tuncel, Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi Hikmet Atilla, Grand Belish Genel Koordinatörü Murat Yurdakul, ve Korumar Hotel Genel Müdürü Tacettin Özbaş bulunuyor. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.