Aydınlı başkanlar Ankara'daki saldırıyı kınadı

Aydınlı başkanlar Ankara'daki saldırıyı kınadı

Aydınlı başkanlar Ankara'daki saldırıyı kınadı

Ankara Tren Garı kavşağında meydana gelen canlı bomba eyleminin ardından Aydınlı belediye başkanları olayı kınadı.
Ankara’da, KESK, DİSK, TMMOB ve Türk Tabipler Birliği’nin düzenlediği "Emek, Barış, Demokrasi" mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen patlamada 90’ın üzerinde vatandaş hayatını kaybetti ve 250’ye yakın kişi de yaralandı. Aydın’dan eyleme giden 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralı olarak kurtuldu. Yaşanan olayın ardından Aydınlı belediye başkanları da olayı kınayarak, tüm Türkiye’ye başsağlığı dileklerini iletti.
MESAJLAR YAYIMLADILAR
Patlamanın ardından Aydınlı başkanlar mesaj yayımladı. Başkanların yayımladıkları bazı mesajlar şu şekilde;
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Ankara’da yaşanan hain terör saldırısına lanetliyor, yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Ailelerinin ve ulusumuzun başı sağolsun”
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan, “Ankara’da barış isteyen insanlarımıza haince saldırıyı yapanları lanetliyor, ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum”
Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, “Ankara’da yaşanan terör saldırısını lanetliyor, yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Ankara Tren garı kavşağında meydana gelen patlamayı kınıyor, patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.”
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Ankara’da milletimizin huzuruna yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.