Aydınlı Berke başarıdan başarıya koşuyor

Aydınlı Berke başarıdan başarıya koşuyor

Anadolu Yıldızlar Ligi Final müsabakalarında 100 metrede Türkiye şampiyonu olan Aydınlı Yılmaz Berke Karataş, başarısını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ile paylaştı.

Aydınlı atlet Yılmaz Berke Karataş, 15 - 16 Mart 2015 tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Grup müsabakalarında 100 ve 300 metrede 1’inci olarak İzmir’de yapılan yarı finallere katılmaya hak kazanmıştı. 24 - 25 Mart 2015 tarihleri arasında İzmir’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final müsabakalarında 100 ve 300 metrede 1’inci olarak Adana’da yapılacak olan final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı. 04 - 05 Nisan 2015 tarihleri arasında Adana’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Final müsabakalarında 100 metrede 1’inci olarak Türkiye Şampiyonu olan Berke, hafif sakatlığından dolayı tedbir amaçlı 300 metre kategorisine katılamamıştı.
Başarılı sporcu Yılmaz Berke Karataş ve Atletizm Antrenörü Burak Uygun, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti. Akın, “Sporcumuzun Anadolu Yıldızlar Ligi’nde almış olduğu üst üste başarılar sonucunda Türkiye Şampiyonu olması bizleri çok gururlandırdı. Şampiyonalar öncesi sporcularımız sıkı antrenman çalışmaları yapmaktadır. Bu çalışmalarımızın büyük bir bölümü Kardeşköy Atletizm Stadı’nda gerçekleştirilmektedir. Türkiye’de nadir bulunan tesislerden bir tanesi de ilimizdedir. Bu tesisimizi en iyi şekilde değerlendirerek başarılı dereceler elde etmekteyiz. Ben öncelikle sporcumuzu, Atletizm Antrenörümüz Burak Uygun’u ve sporcumuzun ailesini tebrik ediyorum. Şampiyona hazırlıklarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Atletizm Antrenörü Burak Uygun da, İl Müdürü Zeynel Akın’ın vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.