Aydınlı Berke Türkiye'nin en hızlısı oldu

Aydınlı Berke Türkiye'nin en hızlısı oldu

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programı kapsamında Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı Yarışması’nda birinci olan Berke Karataş, Antrenörü Burak Uygun ile birlikte Aydın Gençlik Hiz. ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Zeynel Akın “Bir yıl boyunca Türkiye’nin En Hızlısı” unvanının sahibisin. İnşallah bir daha ki yıl yapılacak olan yarışmalarda da bu unvanını korursun. Almış olduğunuz başarılardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ayrıca haftaya İsveç’te yapılacak olan Avrupa Gençler Şampiyonasını da yerinde izlemek sizler için büyük bir tecrübe olacaktır” dedi.
Atletizm Antrenörü Burak Uygun “İl Müdürümüz Sayın Zeynel Akın’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim için zorlu bir şampiyona oldu. Katılımın ülke genelinde yoğun olması şampiyonanın ne kadar zor olduğunun göstergesidir. Biz bu zorluğa rağmen şampiyonluğu kazandık. Sporcumuza da Türkiye’nin En Hızlısı unvanını kazandırdık. Sporcumu bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.
Henüz 14 yaşında büyük başarılara imza atan Yılmaz Berke Karataş ve Milli Takım Antrenörü Burak Uygun başarıları nedeniyle 16 - 19 Temmuz 2015 tarihlerinde İsveç- Eskilstuna’da yapılacak olan Avrupa Gençler Şampiyonasına davet edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.