Aydınlı Galatasaraylılar dayanışma gecesinde buluştu

Aydınlı Galatasaraylılar dayanışma gecesinde buluştu

Aydınlı Galatasaraylılar dayanışma gecesinde buluştu

Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi’nde Aydınlı Galatasaray taraftarları bir araya geldi.
Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin gecesi Aydın-Denizli Karayolu üzerinde bulunan AYMENDO tesislerinde düzenlenen geceye, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Eralp Atay ile yönetim kurulu üyeleri, çevre il ve ilçelerin dernek başkanları, çok sayıda Galatasaray taraftarı katıldı.
"109 YILLIK ULU ÇINAR GALATASARAY"
Gecenin açılış konuşmasını yapan Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Eralp Atay, "Daha bir yaşını doldurmamış emekleme döneminde olan derneğimiz, bir çok işleri başardı. Amacımız sporun sevgi, kardeşlik, dostluk ve centilmenlik olduğunu unutmadan, Galatasaray ruhunu ve sevgisini Aydın’da geliştirmek ve yaygınlaştırmaktır. Esas olan Gatalasaray’dır. 109 yıllık ulu çınar Galatasaray kalıcı, bizler gelip geçiciyiz. Bugün bizler varız, yarın başkaları bizim kaldığımız yerden bu işleri yürütecek" dedi.
"EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ TARAFTARLARIMIZ"
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya da, geceye katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Dernek yönetimimizin çalışmaları ve karşılaştığım coşkulu kalabalık beni çok mutlu etti. Galatasaray Spor Kulübü olarak en önemli gücümüz taraftarlarımızdır. İnşallah önümüzdeki günlerde birlikte Galatasarayımız için güzel projelerde yine birlikte oluruz. Mutlaka diğer yönetici arkadaşlarımıza ve kulüp başkanımıza bu gecedeki coşkuyu ileteceğim" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen çekilişte, Eyüp Curun Galatasaray amblemli gece lambasının, Yasin Arslan kulüp oyuncularının imzaladığı futbol topunun ve Zeki Baştürk de kulüp oyuncularının imzaladığı orjinal takım formasının sahibi oldu. Gecenin sonunda ise yemeğe katılan tüm Galatasaraylılar, Grup Tafana ve Solist Vildan’ın şarkıları eşliğinde Galatasaray Marşlarını söyleyerek, gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.