Aydınlı gazeteciler günlerini kutladı

Aydınlı gazeteciler günlerini kutladı

Aydınlı gazeteciler günlerini kutladı

Gerçek Gazetesi
Aydın"da, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle bir araya gelerek günlerini kutladılar.
Aydın Gar Restaurant"ta düzenlenen geceye Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kaya, İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hulisi Akşit, Aydın Ticaret Odası Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve gazeteciler katıldı.
Gecede, Aydın"da görev yapan gazete dağıtıcılarına hediye verilirken, Aydın basınını her yıl hatırlayan İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay"a ve Aydın"da basınla iç içe olan Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Odaları Ve Sanatkarları Birliği"ne ve Özel Halk Otoları Kooperatifine plaket verildi. Aydın basınında yeni baba olan İhlas Haber Ajansı Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç"a ve Flaş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Şener"e altın hediye edilirken, kısa süre önce üçüncü çocuğu olan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş"a da altın hediye edildi.
Aydın"da görev yapıp ahirete intikal etmiş gazetecilerinde yad edildiği gece, canlı müzik eşliğinde yenen yemekle devam etti. Aydın"da görev yapan gazetecilerin çekilmiş resimlerinden hazırlanan slayt gösteriminin de yapıldığı gecede gazeteciler gönüllerince eğlendiler.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.