Aydınlı gençten online evlilik teklifi

Aydınlı gençten online evlilik teklifi

Aydınlı gençten online evlilik teklifi

Antalya’da çalışan Aydınlı genç, Sultanhisar ilçesinde yaşayan kız arkadaşına sıra dışı bir evlilik teklifinde bulundu.
Antalya’da araç muayene İstasyonu’nda görevli Serhat Kılcıoğlu (26), iş yoğunluğu nedeniyle Aydın’a gelemeyince kız arkadaşına evlilik teklifi yapmak için sıra dışı bir yol seçti. Kılcıoğlu, ablası Süeda Kılcıoğlu ile iş birliği yaparak Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağı (AYBA) personeli Tuğçe Arı’ya (25) cep telefonu üzerinden online olarak evlilik teklifi etti. Kılcıoğlu, kız arkadaşını arayarak kendisine sürpriz yaptığını ve evlerinin kapısında olduğunu söyledi. Aynı anda da evindeki bilgisayardan ablasının cep telefonu ile görüntülü konuşma yapan Kılcıoğlu, büyük bir heyecanla kapıyı açan Arı’ya evlilik teklifi etti. Beklemediği bir anda gelen evlilik teklifine şaşıran genç kız, sevgilisinin hediyesi tek taşı parmağına takarak teklifine ’evet’ yanıtını verdi.
1 HAFTA HAZIRLIK YAPILDI
Kardeşinin isteği üzerine 1 haftadır hazırlık yaptıklarını ifade eden abla Süeda Kılcıoğlu, "Serhat bir hafta önce arayarak iş yerindeki işlerin yoğunluğu nedeniyle Aydın’a uzun süre gelemeyeceğini, kız arkadaşına evlilik teklifi yapmak istediğini söyleyerek benden bu konuda yardım istedi. Düşüncesini benle paylaştı ve hazırlıklara koyulduk. Sarrafa giderek beğenebileceği tek taşların fotoğraflarını çektim ve kardeşime yolladım. Aralarından seçim yaptı ve beğendiği yüzüğü satın aldım. Daha sonra da diğer hazırlıkları tamamlayarak uygun zamanı beklemeye başladık ve sonunda teklifimizi yaptık. Kardeşlerime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.
"ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR ONUNLA BERABER OLMAK İSTİYORUM"
Sevgilisinden gelen sürpriz karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Tuğçe Arı, "Serhat’ı çok seviyorum, yaptığı bu sürprizi hiç bir zaman unutmayacağım. Çok heyecanlandım ve mutlu oldum. Her şey çok güzel gidiyor, iyi ki onun gibi biriyle tanıştım ve ömrümün sonuna kadar onunla birlikte olmak istiyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.