AYDINLI İŞ KADINLARI GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

AYDINLI İŞ KADINLARI GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

AYDINLI İŞ KADINLARI GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI


Gerçek Gazetesi
Aydın İş Kadınları Derneği"nin (İŞKAD) yeni yönetimi düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.
İŞKAD"da 23 Aralık 2009 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda İŞKAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Hezer Sermin Kırıcı, düzenlediği basın toplantısı ile İŞKAD yönetim kurulunda görev alan mesai arkadaşlarını ve yönetim kurulunda belirlenen görev dağılımını Aydın kamuoyuna açıkladı.
Derneğin hedefleri hakkında bilgi veren Sermin Kırıcı, daha önceki dönemlerde başlatılan çalışmaların aynı kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Kırıcı, “Bizim öncelikle düşüncemiz Aydın"da istihdamı arttırmak. Bununla ilgili daha önce basına duyurduğumuz bir projemiz var. Aydın"da yaşayan ve iş kurmak isteyen girişimci kadınların desteklenmesi amacıyla “Girişimcilik Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştürüyoruz” adı altında bir proje. Bunun gibi çalışmalara öncelik göstererek faaliyetlerimiz sürdüreceğiz” dedi.
İŞKAD"ın yeni yönetim kurulunu tanıtan Başkan Hezer Sermin Kırıcı, yeni yönetiminde görev dağılımının Başkan Yardımcısı Şehdağ Aksoy, sayman Belgin İlker, sekreter Bahire Şekerzade ve yönetim kurulu üyesi olarak Aslı Kavaklı şeklinde oluştuğunu belirtti. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.