Aydınlı kızlar masa tenisinde Türkiye 2.'si oldu

Aydınlı kızlar masa tenisinde Türkiye 2.'si oldu

Aydınlı kızlar masa tenisinde Türkiye 2.'si oldu

Efeler Doktor Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu küçük bayanlar masa tenisi takımı, Türkiye ikincisi oldu.
Doktor Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu’nda Şeyma Kaya, Eslemnur Kaya, İlayda Toğa ve Neslihan Kavruk’un oluşturduğu küçükler masa tenisi takımı sırası ile ilk Aydın birincisi olarak Eskişehir’de yapılan grup finallerinde 16 takım arasından bölge birinciliğini kazandı. Kastamonu ilinde 24 takımın katılımı ile yapılan Türkiye Şampiyonasında Ankara takımı ile final oynayan Aydın ekibi, Küçükler Masa Tenisi Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Öğrencilerinin başarısında büyük pay sahibi olan takım çalıştırıcısı Bahar Erkoç, bu zaferin rastlantı olmadığını ve öğrencilerinin uzun süredir disiplinli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.
Doktor Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu Okul Müdürü Doğan Bakır da, öğrenci ve öğretmeni odasında kabul ederek tebriklerini sunarak başarılarının devamını diledi. Bu öğrencilerin çok daha büyük başarılara imza atacağına dair inancını ifade eden Bakır, hedef olarak olimpiyat şampiyonluğunu koydu. Bakır, bununla birlikte okul olarak sadece akademik başarıyı hedeflemediklerini, başarının spor ve sanat faaliyetleri ile de desteklenmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.