Aydınlı Mahsum Avrupayı fethetti

Aydınlı Mahsum Avrupayı fethetti

Aydınlı Mahsum Avrupayı fethetti

Aydınlı milli sporcu Mahsum Korkmaz, başarılı dereceleriyle gururlandırmaya devam ediyor. Mahsum hem Balkan Şampiyonası hem de Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etme başarısını gösterdi.
Sırbistan’ın Krusevac kentinde düzenlenen Balkan Yıldızlar Atletizm Şampiyonasında Aydın’ın milli gururu Mahsum Korkmaz, 400 metrede 47.65 sn. derecesiyle şampiyon olarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etti. Kormaz ayrıca 4x100m. bayrak yarışında 41.74 sn. derece ile beş yıldır kırılmayan rekoru Milli Takım adına kırdı.
Gürcistan’ın Tiflis kentinde düzenlenen Avrupa Yıldızlar Atletim Şampiyonası’nda ise başarılı sporcu Mahsum Korkmaz yine büyük bir başarı elde ederek 400m. yarışında 47.69 koşarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Avrupa 3’üncüsü ve Balkan Şampiyonu milli sporcu Mahsum Korkmaz ve Milli Takım Antrenörü Sinan Korkmaz Aydın’a gelir gelmez ayağının tozuyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaret etti.
Başarılı sporcuyu tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Sizlerin azimle ve disiplinle çalışmalarınızın meyvesini alıyorsunuz. Mahsum evladımız çok başarılı bir sporcu. Gittiği her şampiyonadan eli boş dönmüyor. Muhakkak bir madalya kazanarak ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Balkan Şampiyonasında ve Avrupa Şampiyonasında da ne iyi dereceler elde ederek göğsümüzü kabarttı. Kurum olarak tüm sporcularımızın destekçisiyiz. Ancak başarılı sporcularımızı ve antrenörlerini ayrıca destekliyoruz. Sporcumuz Mahsum’u ve antrenörü Sinan Korkmaz canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Milli Sporcu Mahsum Korkmaz’ın antrenörü ve aynı zamanda ağabeyi Milli Takım Antrenörü Sinan Korkmaz ise, İl Müdürü Bekir Çeker’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Korkmaz; “Her antrenörün istediği başarılı bir sporcuya sahibim. En büyük avantajlarından biri diğer sporcularıma örnek teşkil etmesidir. Diğer sporcularım Mahsum’un başarılarını görerek hırslanıp onun gibi başarılı bir sporcu olmak istiyorlar. Antrenmanlarımızın büyük bir bölümünü Kardeşköy Atletizm Pistinde gerçekleştiriyoruz. Başarılarımızın en büyük etkenlerinden biri de böyle güzel bir tesisin ilimizde olmasıdır. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tüm imkanlarıyla sporcularımıza destek oluyor. Bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.