Aydınlı Mümtaz Türkiye’nin sesleri arasında

Aydınlı Mümtaz Türkiye’nin sesleri arasında

Aydınlı Mümtaz Türkiye’nin sesleri arasında


kendine yer arıyor
█ Gerçek Gazetesi
Aydınlı ses sanatçısı Mümtaz Ateş, özel bir televizyon kanalında yayınlanan "O Ses Türkiye" yarışmasında, Türkiye"nin beğenilen sesleri arasına girebilmek için mücadele ediyor.
Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Hadise ve Murat Boz'un jüri üyesi olduğu ve Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı "O Ses Türkiye" ses yarışmasının Pazartesi akşamı ekranlara gelen bölümünde Aydınlı müzisyen Mümtaz Ateş, beğenilen sesler arasına girebilmek için sahnede boy gösterdi.
Eşi ve 2 çocuğunun manevi desteğini hep hissettiğini söyleyen Ateş, “Dört ünlü sanatçının karşısına çıkmak beni çok heyecanlandırdı. Seslendirdiğim şarkının hemen başında Hülya Avşar'ın beni ekibine kabul etmesi ile heyecanım biraz olsun azaldı. Türkiye'nin gönlünde taht kuran bir sanatçının ekibine kabul edilmekten dolayı çok mutlu oldum. Sosyal medyadan da yarışmaya katıldığımı bilen arkadaşlarımın beni izlemek için sabırsızlandıkları ve ne zaman televizyona çıkacağım konusunda beni mesaj yağmuruna tutmaları da beni çok mutlu etti.Artık beni seven tüm dostlarımın dualarına ve desteklerine ihtiyacım var. İnşallah yarışmadan anlımın akıyla birinci olarak çıkacağım” şeklinde konuştu.
Sahne aldığı gecelerin kapanışını Onuncu Yıl Marşı ile coşku içerisinde yaptığı bilinen Ateş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesi televizyonda yer almasının da kendisine apayrı bir mutluluk verdiğini ve kendisine gönderilen tebrik mesajlarının da çok güzel bir bayram hediyesi olduğunu sözlerine ekledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.