Aydınlı Saha Komiserleri stres attı

Aydınlı Saha Komiserleri stres attı

Saha Komiserleri Derneği Aydın Şubesi'nin Güzelçamlı Cidihan Otelinde düzenlediği gecede hakemler ve saha komiserleri eşleri ile eğlenerek stres atıp sezonun yorgunluğunu attılar.

Arif AKÇAY
Gerçek Gazetesi
Saha Komiserleri Derneği Aydın Şubesi'nin Güzelçamlı Cidihan Otelinde düzenlediği gecede hakemler ve saha komiserleri eşleri ile eğlenerek stres atıp sezonun yorgunluğunu attılar.
Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü,Aydın ASKF Başkanı Baki Aslantaş'ında katıldığı gecede konuşan Dernek Başkanı Mustafa Danyal, camia olarak 2007-2008 futbol sezonunu başarılı bir şekilde tamamladıklarını söyleyerek "Yaklaşık 3 bin karşılaşmanın olduğu bize göre başarılı bir sezonu geride bıraktık. Spor camiası içerisinde yağmur çamur demeden bir sezon boyunca büyük özveri ile görevimizi tamamladık. Aydın olarak gerek müsabaka kılık kıyafeti gerekse organizasyonlardaki başarılarla Türkiye genelinde en iyi illerin arasında yer aldığımızı düşünüyoruz. Sezon başından bu yana görev almış olan  tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
Geceye  katılanlar, zaman zaman geride bırakılan sezonun değerlendirmesini yaparlarken pistte oynayarak yorgunluk giderdiler.
Gecede Şehmuz Can, Özgür Levent Karaca, Emre Abbak, Nazmi Çomak, Yaşar Şimşek, Muharrem Horasan ve Cengiz Aldemir adlı genç saha komiserlerine belge verilirken  mesleğe veda  eden Cemal Kızıltuğ ve Ramazan Özkan'a birer şükran plaketi verildi.
ASKF'DEN NECATİ MALDAR'A SPOR HABERLERİ PLAKETİ
Yaptığı spor haberleri ile Aydın Amatör Sporlarına katkıları nedeniyle Aydın Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yeniasır Gazetesi ve Anadolu Ajansı muhabiri  Necati Maldar da plaketle ödüllendirdi. Saha Komiserleri Derneği Aydın Şubesince düzenlenen yıl sonu gecesinde Aydın Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Baki Aslantaş, Necati Maldar'a plaket verirken yaptığı konuşma da "Necati Maldar, gerek amatör futbol gerekse  salon sporlarında karşılaşmaları yanı sıra zaman zaman sorunlarımızı da dile  getirerek sesimiz olmuştur. Söke'nin yanı sıra yakın çevre ilçe ve beldelerde yapmış olduğu spor haberleri ile amatör sporlara katkıda bulunmakta. Kendisine tüm amatör spor camiası adına teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.