Aydınlı sporcular atletizmde bölge ikincisi oldu

Aydınlı sporcular atletizmde bölge ikincisi oldu

Aydınlı sporcular atletizmde bölge ikincisi oldu

Aydın’ı Denizli’de gerçekleştirilen Küçükler, Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nde temsil eden sporcular Ege bölge 2’ncisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Denizli’de gerçekleştirilen “Küçükler, Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi” 12 ilden 210 sporcunun katıldığı yarışlar Pamukkale Kros Parkuru’nda yapıldı. Kros Ligi 2. Kademe Ege Bölgesi yarışlarına Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Afyon, Burdur, Isparta, Uşak, Antalya, Kütahya ve Balıkesir illerinden sporcular katıldı. Sporcular kategorilerine göre 1500, 2000 ve 3000 metre yarışlarında mücadele etti.

Aydın Ege Bölge 2’nciliği Elde Etti
Aydın’ı temsilen Küçükler, Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’ne katılan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar Takımı başarılı dereceler neticesinde takım 2’nciliği ve bir de ferdi 2’ncilik elde etti. Kulüp Antrenörü ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Musa Yörük, elde edilen takım 2’nciliği kupasını Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Bedir Toptaş’a takdim etti.

Kulüp Başkanı Bedir Toptaş, “Elde edilen başarılı dereceden dolayı mutluyuz. Sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum. Elde ettiğimiz yıldız kızlar takım 2’nciliği nedeniyle Gaziantep ilinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Ben inanıyorum ki burada da en iyi dereceyle ilimizi temsil edeceğiz. Şimdiden sporcularımıza ve antrenörümüze başarılar diliyorum” dedi.

Atletizm Antrenörü Musa Yörük ise, desteklerinden dolayı Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Bedir Toptaş’a teşekkür etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.