Aydınlı yazarların ve şairlerin imza günü

Aydınlı yazarların ve şairlerin imza günü

Aydınlı yazarlarınve şairlerin imza günü


Ger­çek Ga­ze­te­si
Ay­dın Ya­zar­lar ve Şa­ir­ler Der­ne­ği, ikin­ci “Şi­ir Ser­gi­si ve Ki­tap İm­za Gün­le­ri­” et­kin­li­ği­nin Na­zil­li Be­le­di­ye­si Lüt­fi Se­lek Kül­tür ve Ser­gi Sa­ra­yın­da ya­pa­cak.
Ay­dın Ya­zar­lar ve Şa­ir­ler Der­ne­ği ta­ra­fın­dan bi­rin­ci­si Ay­dın Va­li Re­cep Ya­zı­cı­oğ­lu Kül­tür ve Sa­nat Mer­ke­zi"nde ger­çek­leş­ti­ri­len ser­gi­nin rağ­bet gör­me­si üze­ri­ne da­ha ka­la­ba­lık bir şa­ir ve ya­zar gru­bu­nun ka­tı­la­ca­ğı ve da­ha çok şii­rin ser­gi­le­ne­ce­ği bir ser­gi da­ha dü­zen­le­di.
80 ci­va­rın­da şa­ir ve ya­za­rın ka­tı­la­ca­ğı, 200 ün üze­rin­de şii­rin ser­gi­le­ne­ce­ği Şi­ir Ser­gi­si ve Ki­tap İm­za Gün­le­ri Na­zil­li Lüt­fi Se­lek Kül­tür ve Sa­nat Mer­ke­zin­de 11 Ocak 2010 gü­nü Sa­at 14.00 de açı­lı­şı ya­pı­la­cak. Ser­gi ve Ki­tap İm­za Gün­le­ri 22 Ocak 2010 ak­şam sa­at 17.00"ye ka­dar de­vam ede­cek.
Ay­dın Ya­zar­lar ve Şa­ir­ler Der­ne­ği Baş­kan Yar­dım­cı­sı Şük­rü Ök­süz, ser­gi­ye ka­tı­la­cak tüm ya­zar ve şa­ir­le­rin ki­tap ve şi­ir­le­riy­le iş­ti­rak ede­cek­le­ri­ne işa­ret ede­rek, tüm Na­zil­li ve çev­re il­çe­le­rin­de otu­ran va­tan­daş­la­rı ser­gi­ye da­vet et­ti. Ay­dın Ya­zar­lar ve Şa­ir­ler Der­ne­ği Baş­kan Yar­dım­cı­sı Şük­rü Ök­süz; ser­gi­ye Es­ki Mil­let­ve­kil­le­rin­den Mus­ta­fa ke­mal Yıl­maz, Es­ki Se­na­tör­ler­den Sa­det­tin De­mi­ra­yak, Sö­ke­li Şa­ir ve Ya­zar­lar­dan Ab­dül­ka­dir Gü­ler, Oy­han Ha­san Bıl­dır­ki, Tü­lay Sa­ray­köy­lü, Di­dim"den Va­hip Ak­söz, Na­zil­li"den Ab­dul­lah Be­de­loğ­lu, Os­man Gök­çe, Zey­nep Hü­ma gi­bi isim­le­rin de ser­gi­ye ka­tı­la­cak­la­rı­nı bil­dir­di. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.