Aydınlılar yağışa hazırlıksız yakalandı

Aydınlılar yağışa hazırlıksız yakalandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde güneşli bir güne başlayan vatandaşlar, aniden bastıran sağanak yağışta ıslanmaktan kurtulamadı. Hayatı olumsuz yönde etkileyen yağış su baskın ve birikintilerine neden oldu.

Ege Bölgesi’nde üç gündür devam eden yağışlar, İzmir’in Selçuk ve Aydın’ın Efeler, Kuşadası, Germencik ve Söke ilçelerinde hayatı olumsuz yönde etkiledi. Efeler ilçesinde güne güneşli bir havada başlayan vatandaşlar, saat 15.00 sıralarında aniden başlayan sağanak yağışa hazırlıksız yakalandı. Yaklaşık yarım saat etkisini sürdüren yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda sel ve su birikintileri oluştu. Güneşe aldanarak dışarıya hazırlıksız çıkan vatandaşlar, ıslanmaktan kurtulamadı. Bazı vatandaşlar, sakak altlarına gizlenerek korunmaya çalıştı.
Günlük yaşamı ve trafik akışını olumsuz yönde etkileyen yağış nedeniyle, Ilıcabaşı Mahallesi’ndeki bazı ev ve iş yerlerinde su baskını yaşandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde su baskınlarının boyutu büyümeden önlendi. İtfaiye ekipleri, ev ve iş yerlerine su basan vatandaşlara yardımcı oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.