Aydınspor 1923 görev dağılımı yaptı

Aydınspor 1923 görev dağılımı yaptı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923’ün yeni yönetimi ilk toplantısını yaparak görev dağılımı yaptı ve yeni sezon için yol haritasını çizdi.

Aydınspor 1923’de geçtiğimiz günlerde Başkanlığa seçilen CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay, kongrenin ardından yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan görev dağılımı ile yeni sezonun parolasını belirleyen siyah beyazlı yöneticiler transfer çalışmalarını da hızlandırması bekleniyor.
GÖREV DAĞILIM LİSTESİ
Fatih Atay’ın Başkanlığı’nda yönetim kurulu isimleri kendi aralarında yaptığı görev paylaşımı şu şekilde oluştu: Başkan Yardımcısı Yusuf Gezici, Sayman Mali İşler Sorumlusu İbrahim Gürdal, Genel Sekreter Serdar Aktarlı, Basın Yayın Medya Sorumlusu Gökhan Maraş, Tesis, Stadyum ve Bilet Sorumlusu Hidayet Türen, Amatör Sporlar Spor Okulları Altyapı İdari İşler Sorumlusu Olcay Polat, Seyahat Organizasyon Sorumlusu Haluk İlker İldiri, Kültürel Sosyal İşler ve İaşe Sorumlusu Metin Başaran, Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Ayhan Sakat, Futbol Şube Sorumlusu Genel Kaptan Fevzi Subaşı ve Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sorumlusu Şevki Onur Şavk.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.