Aydınspor 1923 iç transfere odaklandı

Aydınspor 1923 iç transfere odaklandı

Aydınspor 1923 iç transfere odaklandı

Geçen sezon ki mevcut kadroyu korumaya yönelik iç transfer çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923, birçok isimle el sıkışmak üzere olduğu öğrenildi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta geçen sezon Play-Off’un kapısından dönen Aydınspor 1923, daha önceki sezonlarda yaşadığı sıkıntıyı yaşamamak için iç transfere odaklandı. Özellikle geçen sezon sil baştan kadro kurarak, birçok oyuncuyu kadrosuna katan siyah beyazlılar bu sezon iç transferde işi sıkı tutuyor. Mevcut kadroyu koruyup nokta transferlerle sezona iyi bir kadro kurarak başlamayı hedefleyen Aydınspor 1923’ü önümüzdeki hafta sıcak saatler bekliyor.
KİLİT OYUNCULAR YOLDA
Aydınspor 1923 Sayman ve Mali İşler Sorumlusu İbrahim Gürdal, öncelikli hedeflerinin iç transfer olduğunu ifade ederek, “İç transfer konusunu çözmeye çalışıyoruz. Takviye yapacağımız bölgeler var. Santraforu, orta saha ve stoper takviyesi yapacağız. Pazartesi ve Salı gününe kadar isimler netleşmiş olur. Futbolcu arkadaşlarla görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah sağlam bir kadroyla lige başlayacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.