Aydınspor 1923 iki takviyeyle transferi tamamladı

Aydınspor 1923 iki takviyeyle transferi tamamladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, forvet oyuncusu Uğur Tülümen ile orta saha oyuncusu Metincan Cici’yi renklerine bağlayarak transfer sezonunu noktaladı.

Aydınspor 1923, 2015-2016 sezonu transfer dönemini renklerine bağladığı iki transferle sonlandırdı. Amedspor’dan 29 yaşındaki forvet oyuncusu Uğur Tülümen ile 1 yıl, Çankırıspor’dan da orta saha oyucusu Metincan Cici ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon adı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olan ve bu sezon isim değişikliğine giden Amedspor’da forma giyen 29 yaşındaki Uğur Tülümen geçen sezon 6 Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 19 maça çıktı. 628 dakika sahada kalan Tülümen, golle tanışamadı. Fenerbahçe alt yapısından yetişen Metincan Cici ise geçen yılın ilk yarı sezonunda Antalyaspor’a transfer olarak U 21 liginde forma giydi ve 11 maça çıkıp 3 gol attı. Sezonun ara transfer döneminde Çankırıspor’a transfer olan genç oyuncu mavi beyazlı formayı 12 defa terletti. Geçen sezon toplam bin 810 dakika sahada kalan Cici, Çankırıspor ile çıktığı maçlarda rakip fileleri 4 kez havalandırdı.
“TRANSFER SEZONUNU NOKTALADIK”
Transfer sezonunu bitirdiklerini ifade eden Aydınspor 1923 Sportif Direktörü Seçkin Topçu, “Bu sezon takım olarak yeni bir yapılanma içine girdik ve bu kapsamda genç ve kaliteli oyuncularımız kadromuza katmaya özen gösterdik. Son olarak da gol yollarında yaşadığımız sıkıntı nedeniyle bir forvet oyuncusu aldık. Ayrıca orta sahaya da bir takviye yaparak transfer sezonunu noktaladık. Oyuncularımızın işlemleri bitti ve sağlık kontrolünden de geçtiler. En kısa sürede takıma katılıp çalışmalara başlayacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.