Aydınspor 1923 Menderes'te galibiyet peşinde

Aydınspor 1923 Menderes'te galibiyet peşinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 yarın evinde oynayacağı Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarını taktik idmanı ile sürdürdü.

Aydınspor 1923 hafta içi mesaisinde Sivas Belediyespor’u ağırlayacak. Çalışmalarına Yörük Ali Efe Tesisleri’nde devam eden siyah beyazlılar son olarak yaptığı çift kale maç ile Sivas karşılaşmasının provasını yaptı. Düz koşu ile başlayan antrenmanda sakatlıkları bulunan Serhat Mermer ve Uğur Keskin katılmazken hafif ağrıları bulunan Mehmet Gürkan Öztürk ise antrenmanı düz koşu yaparak tamamladı. Buca maçında belinden sakatlanan Samet Yeniceli’nin ise Sivas maçında da forma giymesinin zor olduğu ifade edilirken teknik patron Gööksel Özdemir’in Gümüşhane maçında stoperde şans verdiği Samet Göker’in Sivas maçında da ilk 11’de sahada yerini alması bekleniyor.
“6 PUANLA RAHATLAMAK İSTİYORUZ”
Çalışmaların iyi gittiğini ve oyuncuların antrenmanlarındaki istek ve arzularının kendisini memnun ettiğini ifade eden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, “Önümüzdeki iki iç saha maçını kazanıp 6 puanı hanemize yazdırarak ligdeki pozisyonumuz açısından rahatlamak istiyoruz. Takımımız iyi ve olumsuz herhangi bir durum yok” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.