Aydınspor 1923 olağanüstü kongreye gidiyor

Aydınspor 1923 olağanüstü kongreye gidiyor

Aydınspor 1923 olağanüstü kongreye gidiyor

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Mehmet Fatih Atay, yönetim kurulunda olağanüstü genel kurul kararı alınmasını istediğini belirtti.
Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Fatih Atay, Amed maçında aldığı cezanın kulübün ve kendisinin önünü kesmeye yönelik olduğunu iddia etti. Başkan Atay, yönetime olağanüstü kongreye gitme talebinde bulunacağını dile getirdi. Amed maçındaki hakeme yaptığı itirazlardan dolayı aldığı 8 buçuk aylık hak mahrumiyeti cezasının çok ağır olduğunu belirten Atay, bu süreçte takımın başında yer alamayacağını ve bu nedenle yapılacak olağan üstü genel kurulda aday olmayacağını belirtti. Başkan Atay, “Almış olduğum hak mahrumiyeti cezası nedeniyle Aydınspor 1923’ün başkansız temsil edilmesini istemiyorum. Verilen ceza başkan olarak temsil görevimi ve imza yetkimi de elimden almış oluyor. Bu nedenden dolayı kim başkan adayı olacaksa bizim amacımız onu desteklemek ve işin hukuki yöntemlerini kolaylaştırmak” dedi.
“KULÜBÜN BAŞKANSIZ TEMSİL EDİLMESİ HOŞ OLMAZ”
Kendisine verilen cezanın çok ağır olduğunu dikkat çekerek Aydınspor 1923 Kulübü’nün yeni bir başkan ve yönetimle bıraktığı yerden devam etmesini istediğini vurgulayan Atay, “Federasyon tarafından şahsıma verilen ceza çok fazla. Bu ceza ile sezonu kapattık. Bu nedenden dolayı kulübün maçlarda başkansız temsil edilmesi hoş olmaz ve etik de değil. Olağanüstü kongreye gitme kararı alıp yeni bir başkan ve yeni bir ekibin Aydınspor 1923’ü yönetmesini daha doğru olduğunu düşünüyorum. Verilen ceza başkan olarak temsil görevimi ve imza yetkimi de elimden almış oluyor. Bu nedenden dolayı kim başkan adayı olacaksa bizim amacımız onu desteklemek ve işin hukuki yöntemlerini kolaylaştırmak. Aydınspor 1923’ün bizim bıraktığımız yerden daha ileriye gideceğine inanıyorum. Bu takımın yeni başarılara imza atması için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Sivil Toplum Kuruluşlarından yeterli desteği görmedik. Eğer ki başarı istiyorsak sağlam bir bütçeye ihtiyacımız var. Zor şartlar altında ve imkansızlıklar dahilinde bu takımı buraya kadar getirdik” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.