Aydınspor 1923 transferde şaha kalktı

Aydınspor 1923 transferde şaha kalktı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, 2015-2016 sezonu için transfer görüşmeleri sonucunda anlaşmaya vardığı 7 oyuncuya daha imza attırarak renklerine bağladı.

Aydınspor 1923’te yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer hareketliliği yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta 4 oyuncuyu birden imza attıran Aydınspor 1923 bayram arifesinde de taraftarlarını sevindirerek 7 oyuncuyu renklerine bağladı. Hüseyin Aksu Kulüp Tesisleri’nde yapılan imza törenine Aydınspor 1923 Başkanı Fatih Atay başta olmak üzere yöneticilerden Olcay Polat, Hidayet Türen ve Fevzi Subaşı ile taraftar temsilcisi Ertan Öztürk de katıldı.
Genç ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir kadro kurmaya çalışan Aydınspor 1923 adeta transferde şaha kalkarak; Altay’dan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Bilal Turgut’u, İstanbulspor’dan 26 yaşındaki defans oyuncusu Efe Berker Özcan’ı, Van BBSK’den 24 yaşındaki forvet oyuncusu Serdar Duman’ı, Diyarbakır BBSK’den 25 yaşındaki defans oyuncusu Samet Yeniceli’yi, Trabzonspor alt yapısından 19 yaşındaki defans oyuncusu Kaan Çebi’yi, İsviçre 2. Lig takımlarından BSC Old Boys’tan 19 yaşındaki Hasan Ateş ve Varol Salman Taşar’ı 2’şer yıllık renklerine bağladı. Bu transferler ile birlikte dış transferde toplam 11 oyuncuyu renklerine bağlamış olan siyah beyazlı ekip kampa gideceği 20 Temmuz pazartesi gününe kadar birçok transferi de bitirmeyi hedefliyor.
4 TRANSFER DAHA YOLDA
20 Temmuz Pazartesi Günü yeni sezon hazırlıklarına Isparta Davraz’da yapacakları kamp ile başlayacaklarını dile getiren Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Muharrem Uğur, “Lige yeni bir kadro ile başlayacağız. Kamp gününe kadar 4 transfer daha yapacağız. Şu an görüşmeler devam ediyor. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Sağlam adımlarla hem genç hem de tecrübeli oyuculardan kurulu bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yeni oluşan takımı da lige hazırlamak bizim görevimiz. İlk kamp dönemini bitirdikten sonra eksik mevkilerimizi tespit edip gerekli takviyelerimizi yapacağız. Sağlam ve diri bir takım oluşturma çabası içindeyiz. Hiçbir oyuncuya karşı ön yargılı değilim ve geçen yıldan takımda olan oyuncularımızı da kampa götürüp deneyeceğiz. Aydınspor 1923’e yararlı olacak arkadaşları tespit edip bünyemizde tutacağız. Hiç kimsenin Aydınspor 1923’e zarar vermesini istemiyorum. Elimizdeki bütün oyuncuları değerlendireceğiz. Er meydanı saha her zamanki gibi saha olacak” diye konuştu.
FUTBOLCULAR BAŞARI SÖZÜ VERDİ
Güzel bir yapılanmanın içine geldiğini dikkat çeken Samet Yeniceli, Bu güzel şehir Aydın’ın taraftarının ve camiasının ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Bu takımda güzel günler geçirmeye ve şampiyonluklar yaşamaya geldik. İnşallah hepimiz için güzel bir sezon olur” dedi.
Başarılı olmak ve şampiyonluklar yaşamak için Aydınspor 1923’e geldiğini ifade eden genç yeteneklerden Varol Sayman Taşar da gururlu olduğunu belirtti. Siyah beyazlı renklere imza attığı için mutlu olduğunu ifade eden Serdar Karaduman da Aydınspor 1923’ü golleriyle sırtlamayı hedeflediğini ifade ederek takımla birlikte yeni başarılara imza atacaklarını kaydetti. Kazasız-belesız bir sezon geçirmeyi dileyen tecrübeli oyunculardan ve Altay’dan transfer edilen 31 yaşındaki Bilal Turgut, teknik patron Muharrem Uğur’a da transferinin gerçekleşmesinden dolayı da teşekkür etti. İstanbulspor’da yaşadığı şampiyonluktan sonra bir yeni şampiyonluğu da Aydınspor 1923’te yaşamay geldiğini öne süren Efe Berker Özcan, transferin camiaya hayırlı olmasını diledi. Aydınspor 1923’ün kendini gösterebileceği bir kulüp olduğunu söyleyen genç yeteneklerden Kaan Çebi de, her iki taraf için de hayırlı olmasını dikkat çekti. Kariyerinin ilk transferini gerçekleştirdiğini işaret eden Hasan Ateş de, Aydınspor 1923’e geldiği için mutlu olduğunu ve siyah beyazlı camia için elinden geleni yapmaya çalışacağının altını çizdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.