Aydınspor 1923'e ceza yolda

Aydınspor 1923'e ceza yolda

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Aydın temsilcisi Aydınspor 1923 ile Beyaz Grup temsilcisi Nazilli Belediyespor hafta sonunda oynadığı maçlar sonunda çeşitli sebeplerden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Aydınspor 1923 deplasmanda Bucaspor, Nazilli Belediyespor da evinde ağırladığı Orduspor maçı sonrasında disiplinlik oldu. Buca deplasmanında Aydınspor 1923 taraftarının neden olduğu ‘çirkin ve kötü tezahürat’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK’ya sevk edildi. Disiplin cezaları ile ilgili olarak Aydınspor 1923 Kulübü’nün Türkiye Futbol Federasyonu’na itiraz ve savunmasını yaptığı öğrenildi. Daha önce de PFDK’dan benzer konularda 15 bin TL ceza alan siyah beyazlı kulübün disiplin kararları sonucunda aynı konularda ceza alması durumunda bu cezanın ikiye katlanarak 30 bin TL civarında ceza ile karşı karşıya kalması bekleniyor.
NAZ NAZ DA PFDK’DA
Yine hafta sonu evinde 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında Orduspor’u konuk eden Nazilli Belediyespor da ‘çirkin ve kötü tezahürat’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK’ya sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.