Aydınspor 1923'te Göksel Özdemir dönemi sona erdi

Aydınspor 1923'te Göksel Özdemir dönemi sona erdi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923’te ligin dördüncü haftasında takımın başına getirilen Göksel Özdemir ile yollar ayrıldı.

Aydınspor 1923’te lige ve Ziraat Türkiye Kupası’nda üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Muharrem Uğur’un üçüncü haftanın sonunda istifa etmesinin ardından takımın başına Altyapı Koordinatörü Göksel Özdemir getirilmişti. İlk iki haftada alınan galibiyetlerin ardından bir daha 3 puan sevinci yaşayamayan teknik direktör Göksel Özdemir ile dün Adnan Menderes Stadı’nda oynan ve 1-1’lik beraberlikle sona eren İnegölspor maçı sonrası yollar karşılıklı olarak anlaşmaya varılarak ayrıldı.
Aydınspor 1923’ün başında 8 maça çıkan Göksel Özdemir, 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlikle ancak 10 puan toplayabildi. Ligde 11 puanla 13’ün sırada yer alan Aydınspor 1923’ün teknik direktör sorununun çözümü için Bucaspor’un eski hocası Tolga Doğantez ile görüştüğü ve anlaşmanın hafta sonu deplasmanda oynanacak Eyüpspor maçı öncesine kadar bitirilmesinin hedeflendiği iddia edildi. Bucaspor, teknik direktör Doğantez ile 24 Ekim 2015 tarihinde yollarını ayırmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.