Aydınspor 1923’te teknik heyet yönetime disiplinsizlik raporu sundu

Aydınspor 1923’te teknik heyet yönetime disiplinsizlik raporu sundu

Aydınspor 1923’te teknik heyet yönetime disiplinsizlik raporu sundu

İnegölspor ile oynadığı karşılaşmanın uzatma dakikalarında gelen penaltı golüyle bir puanı koparan Aydınspor 1923’te Nezir ve Tahir arasındaki penaltı atma krizi ile maç sonunda İsa ve Metincan arasındaki kavga maça damga vurdu. Yaşanan disiplinsizlik ile ilgili olarak Teknik Patron Özdemir ise yönetime rapor sundu.
Aydınspor 1923 7. Hafta karşılaşmasında evinde oynadığı İnegölspor ile oynadığı maça istenmeyen olaylar damga vurdu. Penaltı atma konusunda Nezir ve Tahir arasındaki kriz ile İsa ve Metincan arasındaki kavga maçtan çok gündeme oturan olayla oldu. Duruma el atan Teknik Direktör Göksel Özdemir, her iki olaydaki futbolcu disiplinsizliklerini raporla yönetime sundu.
“Takımın Penaltıcısı Nezir’dir”
Maçta Tahir ile Nezir arasında penaltı atma krizini de değerlendiren Özdemir, “Takımda herkesin görevi bellidir. Bunlar maçtan önce de her oyuncuya tek tek söylenir. Dolayısıyla bizim de takımın penaltıcısı Nezir’dir. Eğer Nezir oyunda değilse veya kullanabilecek durumda değilse B planı da hazırdır. Nezir oradayken Tahir orada gereksiz bir sorumluluk aldı ve bizim uyarılarımızı dikkate almadı. Top gol olması güzel olsa da ben takım disiplini ve dinamiği açısından yapılan hareketi tasvip etmiyorum. Bizim planımıza göre penaltıyı Nezir atar, kaçırırsa da sorumluluk bana aittir. Nezir’in penaltıyı atarken sorumluluk yüzde yüz bana aitken Tahir’in kaçıracağı penaltıda bana yüzde bin 500 sorumluluk yükleniyor. Tahir kendisine de böyle bir sorumluluk yüklüyor. Öbür taraftan baktığımızda Tahir büyük bir cesaret örneği göstermiştir. Bir diğer taraftan baktığımızda da ortada çok ciddi bir ‘Don Kişot’luk var. Ben değerlendirmemi yapıp raporumu yönetime sundum. Gerekli durumu yönetim kurulu değerlendirmeye alacaktır” dedi.
“Hiç Kimse Aykırı Hareket Edemez”
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha içinde İsa ile Metincan arasındaki kavganın daha sonra tatlıya bağladığını dikkat çeken Özdemir, “Maçtan sonra soyunma odasında Metincan ile İsa arasında herhangi bir sorun olmadı. Her iki oyuncu sonrasında birbirinden özür dileyip barıştılar. İşin bu kısmı halloldu ancak halının altında süpürülemeyecek başka durumlar da var. Sahada biz Aydınspor 1923 kulübünü temsil ediyoruz. Hiç kimse Aydınspor 1923’ün kurumsal kimliğine aykırı hareket edemez. Bizim soyunma odası ve kulübümüz var. Tartışacaksak ve kavga edecek orada ederiz. Sahanın içinde profesyonel bir futbolcu kamuoyu, taraftar ve basının önünde Aydınspor armasına yakışmayacak davranışlarda bulunamaz. Özür dilemeler bazen Aydınspor 1923’ün kurumsal kimliğine verdiği zararları ortadan kaldırmaz. Özür takım içindeki dengeleri sağlasa da orada yapılan hareket dış dünyaya karşı çok kötü mesajlar vermiştir. Her futbolcunun bu tür hareketlere dikkat etmesi lazım. Ben raporumu verdim bunlar değerlendirecek” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.