Aydınspor 1923'te yaprak dökümü devam ediyor

Aydınspor 1923'te yaprak dökümü devam ediyor

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’te geçtiğimiz günlerde başlayan yaprak dökümü bu sefer teknik heyete sıçradı.

Görevini bırakan yardımcı antrenör Hakan Çimen’in yerine Tolga Doğantez’in eski ekibinden Harun Çakmak getirilirken futbolculardan Ahmet Yapıcı da disiplinsiz davranışlarından dolayı takımdan gönderildi.
Aydınspor 1923’te yaprak dökümü yardımcı antrenör Hakan Çimen’in görevinden ayrılmasıyla devam etti. Teknik Direktör Muharrem Uğur’un istifasının ardından takımın başına geçen teknik adam Göksel Özdemir döneminde göreve gelen Hakan Çimen yardımcı antrenör olarak göreve başlamıştı. Göksel Özdemir’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Tolga Doğantez göreve gelmesiyle birlikte teknik heyetten sadece kondisyoner Tansu Yaan ile yollar ayrılırken yardımcı antrenör Hakan Çimen ve kaleci antrenörü Bekir Küçükşahnal ile yola devam edilmişti. Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda Denizlispor ile oynanan karşılaşmada teknik Direktör Tolga Doğantez ile Çimen arasından yaşanan gerginlik her iki teknik adam arasında soğuk rüzgarların esmesine neden olmuştu. Son olarak deplasmanda oynanan Kocaeli maçında da Denizlispor karşılaşmasındaki tartışmaya benzer olayların yaşanması iki hoca arasında iplerin iyice gerilmesine neden oldu. Yardımcı Antrenör Hakan Çimen takımdan ayrılırken yerine de Teknik Direktör Doğantez’in eski ekibinden Harun Çakmak getirildi. Öte yandan Hakan Çimen geçen yıl Akif Başaran’ın teknik kadrosunda Aydınspor 1923’le ile birlikte yardımcı antrenör olarak 27 maça çıkarken bu sezonda Göksel Özdemir ve Tolga Doğantez ile birlikte 15 karşılaşmaya çıktı.
AHMET YAPICI DA GÖNDERİLDİ
Aydınspor 1923’te Bilal Turgut ve Uğur keskin’in ardından yaklaşık bir buçuk yıldır Aydınspor 1923 forması giyen Ahmet Yapıcı da takıma erken veda edenlerden oldu. Geçen yıl sezon başından bu yana Aydınspor 1923 forması giyen Aydınlı Ahmet Yapıcı da disiplinsiz davranışlarından dolayı Teknik Direktör Tolga Doğantez tarafından yönetime verilen gerekçeli rapor doğrultusunda takımdan gönderildi. Yapıcı, geçen sezondan bu yana çıktığı toplam beş maçta 60 dakika siyah beyazlı formayı terletirken bir sarı kart gördü ve gol atma başarısı da gösteremedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.