Aydınspor 1923’te yaprak dökümü devam ediyor

Aydınspor 1923’te yaprak dökümü devam ediyor

Aydınspor 1923’te yaprak dökümü devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’te sezon başında Anadolu Üsküdar’dan transfer edilen orta saha oyuncularından Samed Kartal oldu.
Aydınspor 1923’te devre arası yaprak dökümü devam ediyor. Saffet Gurur Yazar ve Burakcan Balcı’nın ardından takımdan ayrılanlar kervanına son olarak orta saha oyuncularından Samed Kartal da eklendi. Sezon başında büyük umutlarla Anadolu Üsküdar takımından transfer edilen Kartal, inişli çıkışlı grafiği ile bir türlü istenileni veremezken, özellikle teknik Direktör Göksel Özdemir döneminde kadroya girmekte zorlandı. Zaman zaman zorlu maçlarda kendini ön plana da atmayı başaran Samed, Karşıyaka maçında attığı gol ile galibiyete katkı sağlamıştı.
9 Maç 2 Gol
Aydınspor 1923 forması ile toplam 9 karşılaşmada top oynayan Samed Kartal, rakip fileleri iki kez sarsabildi. Bahaddin Güneş döneminde formanın gedikli isimlerinden olan ancak yaşadığı form düşüklüğü nedeniyle Göksel Özdemir’le son zamanlarda yıldızı barışmayan Samed kadroya girememişti. Siyah beyazlı forma ile toplam 7 maçta ilk 11’de sahaya çıkan Kartal, 486 dakikalık top oynadığı sürede de 2 sarı kart gördü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.