Aydınspor 1923'ün kalesini Aydınlılar koruyor

Aydınspor 1923'ün kalesini Aydınlılar koruyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 sezon öncesi yaptığı transferlerle kalesini Aydınlılara emanet etti.

Aydınspor 1923 sezon öncesi yaptığı yerli kaleci transferleri ile kalesini gollere kapatacak. Geçen sezon ligin bitmesiyle birlikte birçok oyuncu ile yollarını ayıran Aydınspor 1923, 3 sezon kalesini koruyan Ahmet Alın ile de çeşitli nedenlerden dolayı yollarını ayırmıştı. Başarılı eldivenden boşalan koltuğa geçen yıl Keçiörengücü’nde forma giyen Aydınlı Ulaş Akgüler ile yine Aydınlı Altay’da forma giyen Evren Özyiğit’i renklerine bağlayarak kaleyi tekrar güven altına aldı. Önceki yıllarda Ahmet Altın’ın yedekliğini yapan Aydınlı Engin Tuna ve Timur Çakıroğulları ile birlikte kaleci sayısı 4 olan siyah beyazlılarda kalede görev yapacak olan oyuncular yüz yüz yerli statüsüne kavuştu.
“AYDINLILAR KALECİLERİ İLE GURUR DUYMALIDIR”
Teknik Direktörlüğe Muharrem Uğur’un getirilmesiyle birlikte kaleci antrenörü olarak göreve başlayan Şakir Şahinkaya Aydınlı kalecileri sezona bomba gibi hazırlıyor. Kalesini yerli oyucuları ile birlikte bu sezon gollere kapatmayı hedefleyen siyah beyazlılarda kaleci antrenörü Şahinkaya, kalecilere yönelik sıkı bir çalışma programı uyguluyor. Aydınspor 1923’ün kalesinin güven ellerde olduğunu ve lige çok iyi hazırlandıklarını dile getiren Şahinkaya, “Kalecilerimizin çalışmalarından memnunum. Sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Ulaş tecrübesi ile diğer kalecilerimize örnek oluyor. Evren aramıza sonradan katılmasına rağmen eksiklerini kapattı. Genç kalecilerimiz Engin ve Timur’a da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Basamakları adım adım atlıyorlar ve gelecekte Aydınspor 1923’e çok faydalı olacaklar. Aydınlılar bu 4 yerli kalecisi ile gurur duymalıdır” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.