Aydınspor 1923'ün yeni transferleri ilk kez konuştu

Aydınspor 1923'ün yeni transferleri ilk kez konuştu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 dış transferde 4 oyuncuyu renklerine bağladı.

Aydınspor 1923 dış transferde atağa kalkarak 4 oyuncuya 2’şer yıllık imza attırdı. Yeni takımlarıyla ilgili olarak görüşlerini aktaran Aydınspor 1923’ün çiçeği burnundaki futbolcuları Ulaş Güler, Kerem Çağatay, Uğur Keskin ve Samet Göker, Aydınspor 1923’le yeni başarılara imza atacaklarını ifade etti.
“BURASI BENİM GERÇEK YUVAM”
Aydınlı kaleci olarak Adnan Menderes’te taraftarın önüne çıkmak için çok heyecanlı olduğunu vurgulayan 35 yaşındaki tecrübeli eldiven Ulaş Güler, “Bir Aydınlı olarak ve bu tribünlerden yetişmiş bir kaleci olarak dışarıda ekmek parası kazanan bir futbolcuydum. Burası benim gerçek yuvam. Buraya gelmemdeki tek amacım kulübün içinde olduğu projeleri gerçekleştirirken bir nebze olsun katkı sağlamak. Bu projeleri hayata geçirirken üzerime düşen görevi, tecrübemi, bilgimi takımıma yansıtmak istiyorum. Bu takıma elimden geldiğince hizmet etmek istiyorum. Bu da feda yılına denk geldi ama bu benim için problem değil. Ben buraya geldiğimden dolayı çok gururluyum. Buraya maça geldiğimde heyecanlandım ama şu an ki heyecanım daha fazla. Çünkü insanın kendi memleketinde oynaması daha arzulu, daha istekli ve daha heyecanlı olmasına neden olacaktır. Beni buraya layık görenlere teşekkür ediyorum. Biraz geç oldu ama beni buraya getirenleri inşallah mahcup etmeyeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Aydınlı olup Aydın’ın bir takımında oynayacak olmak çok gurur verici. Bu durum inşallah artarak devam eder ve Aydın kendi futbolcularına sahip çıkmaya devam eder” ifadelerini kullandı.
“TARAFTARIMIZI HEP YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”
Seyirci olarak çok iyi bir potansiyeli olan Aydınlıları her maçta yanlarında görmek istediklerini dile getiren Kaleci Ulaş, şunları söyledi: “Her ne sonuç olursa olsun biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarımıza istekli arzulu bir futbol izlettireceğiz. Bunun neticesi ne olursa olsun biz taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Şimdiden her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum”
“ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIM”
Siyah beyazlı camiaya geldiğinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Aydınlı Kerem Çağatay da, “İnşallah önce olduğu gibi bu takımda şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Aydınspor 1923’ün hak ettiği yerlere gelmesi için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Taraftarımızın önüne çıkacağım için de çok heyecanlıyım. İyi bir taraftar potansiyeline sahibiz. O yüzden bu taraftara yakışan bir şekilde Aydın’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum. Adnan Menderes’e çıkmak için de sabırsızlanıyorum” dedi.
“AYDINSPOR 1923’E KATKI SAĞLAMAYA GELDİM”
Kazasız belasız bir sezon geçirmek dileğinde bulunan ve Bayrampaşa’dan transfer edilen sol açık Uğur Keskin de, şu ifadeleri kullandı: “Yeni futbolcu arkadaşlarla Aydınspor 1923’ü toparlamaya çalışacağız. Aydınspor 1923’e katkı sağlamaya geldim. Aydınspor 1923’ü daha iyi yerlere taşıyacağız. Taraftarı iyi olan ve hedefleri sağlam olan bir kulübe geldiğimi düşünüyorum. İyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Tabi ki bu savaş tek başına kazanılmaz hep beraber birlik olup başarıların üstesinden geleceğiz. Kenetlenip bu sezon ligi iyi yerlerde tamamlamak istiyoruz”
“KENDİMİ GÖSTERMEK İSTİYORUM”
Osmanlıspor’da profesyonel olduğunu fakat çok fazla forma şansı bulamadığını öne sürerek kendini Aydınspor 1923’te kanıtlamayı hedeflediğini öne süren genç yetenek Samet Göker de, “Kendimi daha iyi geliştirmek için ve büyük Aydınspor taraftarı önünde oynamak için bu kulübü seçtim. İnşallah bu kulübü hep beraber isteği yerlere getirmeye çalışacağız. Takım arkadaşlarıyla işimizi baştan sıkı tutup en iyi hedeflere doğru yükselmeye çalışacağız. Hedef şampiyonluk fakat 2. Lig zor bir lig ve her takımın hedefi olan bir lig. Aydınspor 1923 camiasını en iyi yerlere getirmeye gayret ederek aldığımız paranın hakkını vermeye çalışacağız. Osmanlıspor’da yaşadığım düşüşü de Aydınspor 1923’te iyi bir çıkışla kendimi göstermek istiyorum. İnşallah hayırlısı olur” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.