Ayso Yönetim Kurulu Başkanı Şahin'den Zorlu'ya teşekkür plaketi

Ayso Yönetim Kurulu Başkanı Şahin'den Zorlu'ya teşekkür plaketi

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Yönetimi ve üyeleri, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu’nun daveti üzerine, Manisa OSB’de Vestel City ‘i ziyaret etti.

Aydınlı ekibe Vestel’in buzdolabı, çamaşır makinesi, LCD TV üretim fabrikalarını gezen heyete aynı zamanda üretim hakkında bilgi verildi. Aydın Sanayi Odası Başkanı Yunus Şahin, başarılı çalışmalarından dolayı Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu’ ya teşekkür plaketi sundu.
AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu’ ya nazik davetleri ile Vestel’i yakından tanıma fırsatı buldukları için teşekkür etti. Şahin,” 1 milyon metrekare alanda kurulu bu devasa üretim tesisini yarım günlük bir gezide bitirmek mümkün değil, gezdiğimiz üretim alanlarında dünyaca ünlü markalara üretim yapan ve pek çok ülkede yerel markaları satın alarak yeni pazarlarda kıyasıya rekabet ederek ülkemizin tanıtan, yüzde 80 dış piyasa, yüzde 20 iç piyasada faaliyet gösteren Vestel’i ülkemiz ekonomisine kazandırdıkları için gurur duyduk. Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojilerinde, özellikle LCD TV ve cep telefonlarının yerli tüketiciler tarafından daha çok tercih edilmesi gerektiğini burayı gezerken anlamış olduk. Ülkemizde bu şekilde çalışan üretim tesislerinin daha da gelişmesi ve sayılarının artması için, üretilen ürünlerin yerli tüketici tarafından daha çok tercih edilmesi hususunda devlet politikalarının geliştirilmesi gerekir” dedi.
Ziyaretten dolayı AYSO heyetine teşekkürlerini sunan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, “2014 yılında yaklaşık 2,5 milyar dolar ihracat yapan Vestel, yenilikçi ve kendine özgü tasarımları ve çalışanlarının üstün gayretiyle bu seviyelere ulaşmıştır. Bu sebeple Vestel’i yakından tanımaları için ülkemizdeki sanayi odaları yönetimlerini ve üyelerini Vestel’e davet ediyoruz. Sayın Başkanın da ifade etiği gibi Vestel’de olduğu gibi ülkemizde katma değer yaratan ve yerli imkanlar ile üretilen teknolojik ürünlerin dünya çapındaki rakipleri ile rahatlıkla boy ölçüşecek seviyede olduğuna inanıyoruz. Ancak gerek tanıtımında gerekse yerli tüketiciler tarafından daha çok tercih edilip kullanılmasında kısacası sahiplenilmesinde desteğe ihtiyacımız var” dedi.
AYSO Başkanı Şahin çalışmalarından ve başarılarından dolayı Vestel’in AYSO heyetine güç ve gurur verdiğini belirterek, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu’ ya teşekkür plaketi sundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.