AYSO yönetiminden KUTO'ya proje ziyareti

AYSO yönetiminden KUTO'ya proje ziyareti

AYSO yönetiminden KUTO'ya proje ziyareti

Aydın Sanayi Odası Yönetimi, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’ı makamında ziyaret etti, “Aydın ekonomisine yön verecek proje” başlıklı projeleri ile ilgili bilgi verdi.
Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Fahlioğulları, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Küçük ve Sinan Yılmaz ve Genel Sekreter Kerem Öden’in Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan’a projelerini anlattıkları ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim kurulu üyeleri Seydi Yıkılmaz ve İrfan Yiğit’te hazır bulundu.
- SERDAR AKDOĞAN’DAN AYDIN EKONOMİSİNE YÖN VERECEK PROJEYE DESTEK
Aydın’da Gıda Serbest Bölgesi projelerini hayata geçirmek için çalışma yaptıklarını ve bu kapsamda Aydın bölgesindeki, 9 oda-borsa ile birlikte çalışmak istediklerini belirten Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, “Birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” diyerek, projeleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi.
Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Aydın bölgesinin ekonomisine, üretime ve istihdamın artmasına katkıda bulunacak her türlü projeyi destekleyeceklerini söyledi ve tarımda da, ülke genelinde önemli illerden birisi olan Aydın’da Gıda Serbest Bölgesi projesinin etkili olacağını belirtti. Ziyarette Kuşadası ve Aydın ile ilgili genel sorunlar da gündeme geldi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.