AYTO Turkeybuild'e uçurdu

AYTO Turkeybuild'e uçurdu

AYTO Turkeybuild'e uçurdu

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) inşaat sektöründe faaliyet gösteren 195 üyesi, yapı sektörünün buluşma noktası olarak nitelendirilen, Turkeybuild Yapı İstanbul 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti.
10 - 14 Mayıs 2016 tarihlerinde Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı, inşaat sektörünün 1978 yılından bu yana her yıl büyüyen fuar alanları, zenginleşen ürün ve hizmetleri, artan yerli ve yabancı katılımcı sayısı ile dünya standartlarında hizmet sunan uluslararası bir Yapı Malzemeleri v Teknolojileri zirvesidir. Yapı sektörü için çok önemli olan Turkeybuild İstanbul 2016 Fuarı’nı Aydın Ticaret Odası’na inşaat sektöründen kayıtlı 195 üye ziyaret etti.
İnşaat sektörünün en önemli fuarının AYTO üyeleri tarafından ziyaretinin Aydın’daki yapı sektörü için önemini belirten AYTO Başkanı Hakan Ülken, “AYTO Uçuruyor Projesi kapsamında tüm sektörel fuarlara, Odamız üyelerinin ziyaret organizasyonları devam etmektedir. Odamızın en çok üyeye sahip olan inşaat sektörünün en önemli fuarı Turkeybuild Yapı İstanbul için 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde 5 gün boyunca ayrı organizasyonlar gerçekleştirdik. Fuar organizasyonunun gerçekleşmesinde emeği geçen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Coşkun Cerit, M. Fatih Erkul, Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Evran, Meclis Üyesi Yüksel Yolçi, Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Helvacı ve Meslek Komitesi Üyesi Hakan Emre’ye teşekkür ediyorum” dedi.
SUR YAPI GURURLANDIRDI
AYTO Başkanı Hakan Ülken, inşaat sektörü için buluşma noktası niteliğindeki Turkeybuild Yapı İstanbul Fuarı’nda Aydınlı bir marka olan Sur Çelik Kapı’nın stand açmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Odamız üyesi olan Sur Çelik Kapı’nın inşaat sektörü için marka bir fuarda yer almasından Aydın Ticaret Odası olarak gurur duyduk. Temennimiz Sur Çelik Kapı gibi yerel markalarımızın artarak çoğalması, ulusal ve uluslar arası pazarlarda yer alması” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.